2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و عروسه چراازاینا انقد بدش میاد؟؟

نگار کلا آدم حسود و خودخواهی بود میخواست همه چی برای خودش باشه وقتی میدید شوهرش به مادر و خواهراش محبت میکنه از حسودی میترکید تمام تلاشش میکرد اونو از خانواده ش دور کنه 

دختر بزرگه بحاطر سرطان رحم مرد دختر کوچیکه م برادرِ نگار با اسلحه کشت سریال خوبی بود

خب جالبه برام فرهنگ کشورهمسایمونو بدونم

ولش کن امثال اینا از هیچی نمیتونن لذت ببرن چون به همه چی دیدگاه نژادپرستانه دارن...حتی صنعت فیلم و سریال سازی...به محتوای و هدف فیلم توجه نمیکنن مهم اینه ساخت آمریکا یا ترکیه باشه

ولش کن امثال اینا از هیچی نمیتونن لذت ببرن چون به همه چی دیدگاه نژادپرستانه دارن...حتی صنعت فیلم و س ...

کاملا درسته ،حس نژاد پرستی به هیچ کس اجازه‌ی لذت از زندگی رو نمیده مخصوصا در مورد فیلم ها و سریال ها 

فیلم های پاکستانی چندان در دنیا شناخته شده نیس اما فیلم های شاد و هیجان انگیزی داره مخصوصا فیلم های پشتو پاکستانی تازشم نمیدونم چرا ایران متنفره از کشور پاکستان و مردمش، فکر میکنم دلیلشم همینه که متاسفانه اکثراً نژاد پرستیم و خودمون رو از اونا برتر میدونیم ، بدون درنظر گرفتن ملیت میگم همه ی ما انسانیم .

کاملا درسته ،حس نژاد پرستی به هیچ کس اجازه‌ی لذت از زندگی رو نمیده مخصوصا در مورد فیلم ها و سریال ها ...

کاملا درسته 

و اینم بگم اکثر مردم ما بجز درصدی که استثنا هستن خودشومو از همه دنیا برتر میدونن مخصوصا کشورهای همسایه که تم فرهنگ خودمون هستن و اگه بخوایم مقایسه کنیم بعضی از کشورای همسایه هزاران بار امکانات رفاهی و سطح زندگی بالاتری نسبت به ما دارن ولی بازم عده‌ای تو توهمات خود برتربینیشون هستن 

در مورد پاکستان هم واقعا اگه بخوایم با صنعت فیلم کشور هم فرهنگ خودشون یعنی هند مقایسه کنیم متوجه میشیم سریالای پاکستانی خیلی واقع گرایانه‌تر و به زندگی عادی شباهت بیشتری دارن اما سینما و سریالای هند معروف‌تر و تو چشم‌تره

همین سریال نفرت پنهان یا بَلا واقعا داستان جذابی داشت شاید باورت نشه من خودم بار دومه دارم میبینمش😍

کاملا درسته  و اینم بگم اکثر مردم ما بجز درصدی که استثنا هستن خودشومو از همه دنیا برتر میدونن ...

بعله درسته فرمایشتون ، من پسر خالم قبل کرونا کشور پاکستان به صورت موقت اقامت داشته میگه خدایی انسان های با مرام و با معرفتی بودن .

من شخصا به شدت از نژاد پرستی متنفرم نژاد پرستی از نظر من یک نوع جهل محسوب میشه و در نهایت باعث نابودی انسانیت و متنفر بودن از تمام نژاد ها به غیر از نژاد خودت میشه و اگر همه ی انسان ها جهل نژاد پرستی داشته باشن همه از هم متنفر میشن و به طور کل انسانیت نابود میشه.

یه سوال ، شما تا چه حد قوم بلوچ رو می شناسید؟
حیرونم که چرا نسبت به قوم بلوچ بی توجه هستیم من خودم فارسم ولی به شدت از بلوچ ها خوشم میاد انسان های کاملی هستن از لحاظ معرفت و مرام و مخصوصا مهمانوازی شون ینی حاضرن خودشون گشنگی و سختی بکشن اما مهمانشون در نهایت سیری و راحتی باشه و این اتفاق واسم خیلی پیش اومده .
اما متاسفانه اکثر اقوام ایرانی قوم بلوچ رو به چشم بد میبینن و ازشون متنفرن.

حالا خواستم بدونم حقیقتا شما نظرتون چیه راجب این قوم ایرانی ؟

بعله درسته فرمایشتون ، من پسر خالم قبل کرونا کشور پاکستان به صورت موقت اقامت داشته میگه خدایی انسان ...

عزیزم من خودم عربم ببین بقیه چجور رفتار میکنن😂 جدا از این حرفا همیشه گفتم یکی سیستان و بلوچستان یکی هم خوزستان ما جز مظلوم‌ترین استان های ایرانه از همه نظر...متاسفانه در ایران هیچکس نمیدونه آدم خوب و بد همه جا وجود داره  و بد بودن آدم ها هیچ ارتباطی به نژاد و ملیت و زادگاهشون نداره و همچنین خوب بودنشون یه کلیپی خیلی وقت پیش دیدم یه آزمایشی انجام داده بودن اول از شرکت کننده ها پرسیدن شما از مردم کدوم کشور متنفرید انگلیسیه گفت از آلمانیه بدم میدم آلمانی گفت از ترکیه بدم میاد بنگلادشگفت از هند و پاکستان خلاصه هرکس اسم یه کشوری رو آورد ازشون آزمایش گرفتن فهمیدن اونی که میگفت از آلمانی بدم میاد خودش یه رگه آلمانی داره یا اونیکه میگفت من فرانسوی اصیلم اصلا اینطور نبود...در دنیای امروز نژاد یه چیز بی‌معنیه برای اینکه در طول چند صد سال اخیر اصلا از هزار سال پیش به قدری وصلت ازدواج بین اقوام مختلف و نژادهای مختلف زیاد بوده که هیچکس نمیتونه با اطمینان من بگه من اصالتم و نژادم اینه خود من پدرم عربه و مادرم فارسه این یعنی وصلت بین دو نژاد مختلف گرچه ما از چند صد سال قبل هم خبر نداریم نمیدونیم شجره نامه واقعیشون چی بوده از کجا مطمئنیم همین هشتاد میلیون نفر ایرانی یا چند ده میلیون نفر مردم ترکیه یا هر کشور دیگه‌ای واقعا مال همون مرز و محدوده‌ان 

شاید اگه امکانی وجود داشت که میشد به صدها سال قبل یه خانواده برگشت و شجره نامه اون خانواده رو پیدا کرد اصلا متوجه بشیم اون خانواده اصالتش مال یه سرزمین دیگه‌اس هیچ کس نمیتونه با اطمینان از نژاد و اصالتش حرف بزنه

عزیزم من خودم عربم ببین بقیه چجور رفتار میکنن😂 جدا از این حرفا همیشه گفتم یکی سیستان و بلوچستان یکی ...

بسیار عالی بسیار عالی کاملا حرفاتون منطقی و حساب شدس خوشم واقعا اومده از طرز فکرتون آبجی امثال شما اگه توی کشورمون باشن کشورمون پویاست حتی کشور های دیگه و در آخر کل دنیا .😊