2777
2789
عنوان

شوهرم تلافی میکنه

813 بازدید | 26 پست

شوهرم امروز گفت به تلافیه اینکه گفتی عروسی نگیریم، منم الان میگم بچه نمیخوام....

نمیدونم چکار کنم. میشه راهنمایی کنید. ما دو سالهازدواج کردیم.37سالمونه .هر دوتامون خیر سرمون تحصیل کرده ایم.

دلیل من این بود: اونموقع مدام میگفت پول ندارم... منم گفتم عروسی نگیر تو شهره خودتون. توی هر ما عقد که ما میگیریم لباس عروسم توش میپوشم بشه عروسی....

دلیل اون این بود: فکر میکرد با کادو عروسی ها میتونه خرج عروسیش رو در بیاره و فکر میکرد پولی خودش لازم نیست بده... 

دلیل من: رسم ما دادن پول واسه کادو نبود. ما طلا میدادن اونم به عروس. ولی اونا رسمشون دادن پول به داماد بود.  و به نظرم انتظار داشت عروسی بگیریم بعد طلای عروسی رو بفروشیم و خرج عروسی رو بده....

در صورتی که من هزینه عقد( عروسی) رو که حدود 20تومن بود دادم،توش لباس عروس هم پوشیدم.... اونم پول آرایشگاه خودشو داد و چنتا عکس دونفره و یه سرویس واسه من و کرایه لباس ...

اما علارغم اینکه من60 نفر دعوتی از طرف اون رو رزرو کرده بودم به جز خواهر و برادر و پدر و مادرش کسی رو دعوت نکرد و گفت بقیه سختشونه بیان شیراز و هزینه ای هم که ما دادیم سوخت شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشی ولی بنظرم حق داره

ماهم کادو سرعقد برا عروسه

ولی جشن عروسی رو چون داماد میگیره هدیه طرف عروس وطرف داماد میرسه داماد

توزندگی یه چیزایی روآسونمیشهفهمید،ولیسخت میشهفهموند....

فکر نمیکنم این حرفا واس سن شما مناسب باشه دیگ.ـ والا شما ازخودگذشتگی کردی ک عروسی نخواستی،معلومه خیلی عاقل تر از شوهرتونید

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

چقدر باهم حساب كتاب ميكنيد

بعدشم پولي كه از كادوهاي عروسي در مياد تقريبا خرج شام عروسي رو ميده البته اگه شام مرغ و كباب باشه. شام سرو سرويس نباشه. هزينه لباس و طلا و عكاسي هم كه چه عروسي بگيري چه نگيري بايد بپردازي پس بهتر بود يه عروسي مختصر ميگرفتين

خدای مهربونم ممنونم که منو به آرزوم رسوندی. میدونم که بقیه کاراهم خودت درست میکنی واسم و هوامو داری🙏😍
خب حالا طوری میشد طلاهاتو میدادی بهش عجبااا

طلا واسه خرج زندگی و اجاره و خونه و جایی اگه کم میاوردیم لازم بود. همین الان هفته دوم ماه پولمون تموم میشه. چجور با این شرایط عروسی میگرفت...

خب اون بچه نمیخواد توم نخواه😕نقطه ضعف نشون دادی دیگ

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

[QUOTE=139032310]ناراحت نشی ولی بنظرم حق داره ماهم کادو سرعقد برا عروسه ولی جشن عروسی رو چون داماد میگیره هدیه طرف ...[/QUO

به نظرتون عروسی گرفتن وقتی شوهرتون بگه اجاره خونه رو چجور بدیم و یا خرج زندگیمون رو چکار کنم صحیح بوده اصلا؟

مگه خرج عروس و داماد بعد از عروسی جداست که به داماد برسه

متوجه نشدی مثل اینکه جرف جدانزدم

میگم چون عروسیو داماد میگیره هدیه مهمونها کهپول هست واسه داماده.عقد هم هدایا واسه عروس

توزندگی یه چیزایی روآسونمیشهفهمید،ولیسخت میشهفهموند....