2777
2789
عنوان

ابروم جلو مادر شوهرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 63 پست
اگه شوهرمن بهم بگه خونش حلاله اگه منم بهش بگم توله خون من حلاله..بی احترامی خوب نیس بین زن وشوهر

ما یکم با هم راحتیم بی احترامی نمیکنیم ولی جفتمون اگه چیز دیگه ای بگیم همدیگه رو جررر میدیم

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ مادرشوهری از عروسش نمیترسه.اون بخاطر جگر گوشه اش کوتاه میاد

خب من که نمیگم میترسه جرعت نداره بی احترامی کنه میدونه بد حرف بزنه مثل خودش حرف میزنم 

اخه من با هر کسی درست مثل خودش رفتار میکنم

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
تعریف کن بگو چی گفتی

من فکر میکردم هیشکی خونه نیست تا رسیدیم خونه یهو میخاسم شیطونی کنم گفتم جووون .... تو حلقم انقدم بلند و بدگفتم یهو دیدم مامانش داره سرفه میکنه میگ چ خبره 

پدرشوهرمم شنید سرشو تکون داد ینی فقط فرار کردم 😑😑پشت بوم بودن نمیدونسم یهو اومدن پایین

رسیدن بهش آرزومه.... 

خانوما همیشه تو خونه متین صحبت کنید که عادت بشه بیرون هم باشه زن به وقارتش نه بلند صحبت کردن نه  اینجوری صحبت کردن آدم دهنش لق  میشه همش میگه اون حرف  از ته دلم نمیگه ولی عادت شده براش 

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری
اگه عروس‌ما‌به داداشم‌گفته‌بود توله مامانم فوری حکم‌طلاقشو‌صادر میکرد مهریه شم‌میداد‌که بره😐😐😐

عجب😁

من تو جمع سوتی دادم خیلی خجالت کشیدم نامزد ک عید فطر بود همه جمع بودن شوهرم عاشق فوتباله کلا همش سالن یا چمن مصنوعی ابجیش گفت فلانی کو گفتم طبق معمول فوتباله همه گفتن خیلی میره فوتبال دیگ باید با تو باشه منم برگشتم گفتم اینک چیزی نیست شبابابا دو تا توپ بازیی میکنه نمیدونم این حرف و چرا زدم ینی اب شدم بخدا 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
من تو جمع سوتی دادم خیلی خجالت کشیدم نامزد ک عید فطر بود همه جمع بودن شوهرم عاشق فوتباله کلا همش سال ...

دهنت سرویس 🤣🤣🤣🤣

خخخ حالا واقعا بازی میکردا رو پایی میزد خخخخ ولی نوع گفتنم بد بود

عیب نداره الان خاطره شده بهش میخندی

این که خوبه من جلو پدر شوهرم به شوهرم گفتم بچه سگ

من جلو مادر شوهرم چندسال پیش تو دعوا به شوهرم گفتم پدسگ مادر شوهرم گفت بله؟؟؟؟ گفتم پدر سگ گوشات مگه کرررره🤣🤣