2777
2789

سلام 

میخوام رژیم لیمومی رو بگیرم ولی نمیدونم توی لاغری واقعا موثر هست یا فقط جنبه تبلیغاتی داره‌

کسی اینجا از رژیم لیمومی استفاده کرده چه خودش چه اطرافیانش؟

نتیجه دیدین؟

،مثلا درماه چندکیلو کاهش داشتین؟

من قبلا تحت نظر ارین فیت کلاب بودم ولی خب خیلی هزینه ی رژیم بالا بود و خیلی طبیعی همون ۴ کیلو رو کاهش داشتم منتها با ۲۵۰ تومن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم رژیم خانوم بهاره غفاری عااااالیه رو دست نداره خودم نگرفتم ولی اطرافیانم هرکس گرفته خیلی راضی ...

من تبلیغشونو تو اینستا از مامان پانیذ دیدم.هزینه ی رژیم بهاره غفاری چقدر هست؟

غذاشون چی هست

چطوریه دوستم رژیمش

واسه هر فرد رژیم مخصوص خودشو میدن و اصلاح طبع میکنن

مثلا من تو رژیمم ارده شیره خامه  عسل هست.ناهار هروز برنج دارم با خورشت یا مرغ و...هروز میوه دارم 500 گرم و یه لیوان شیر.و یه میانوعده 

اره همکلاسیم گرفته خیلی لاغر شد  منم امروز روز اولم بود .خیلی خوبه اصلا احساس گرسنگی نمیکنی&nb ...

چه عالی من با فیت کلاب همش روی ۵۰۰ کالری بستم الان یه ذره چیزی میخورم اینقدری حالت تهوع منو میگیره 

اره همکلاسیم گرفته خیلی لاغر شد  منم امروز روز اولم بود .خیلی خوبه اصلا احساس گرسنگی نمیکنی&nb ...

خب غذاهاش سخت نیس یکی از این بلاگرا گذاشته بود خیلی غذاهاش سخت بود 

من رهام💜چو تو تخته پاره بر موج رها رها رها من..💜
چه عالی من با فیت کلاب همش روی ۵۰۰ کالری بستم الان یه ذره چیزی میخورم اینقدری حالت تهوع منو میگیره&n ...

نه من حساب  کردم کالری رژیممو رو 1300 هست بدون میانوعده .احتمالا میانوعده نخورم چون اصلا گشنم نمیشه.مکمل هم داره راستی

امروز میخواستم بگیرم ولی گفتم بذا ب شوهرم بگم بعدا نذاره رژیم بگیرم ک پولم حیف نشه

بنظرم قیمتش ک عالیه نتیجه شو ندیدم اتفاقی اشنا شدم 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
خب غذاهاش سخت نیس یکی از این بلاگرا گذاشته بود خیلی غذاهاش سخت بود 

نه همون غذاهای عادی خودمونه مثلا شام سوپ یا عدسی یا تخم مرغ.ناهار برنج و خورشت یا کباب یا خوراک مرغ و...

من تبلیغشونو تو اینستا از مامان پانیذ دیدم.هزینه ی رژیم بهاره غفاری چقدر هست؟ غذاشون چی هست

خب بستگی به تعداد ماهت داره. دوماهس ۱۵۰ تومنه

غذاش عالیه یعنی اصلا محدودیت نداری فوق العادس و براساس غذای سفره خودته

و ریزش مو و افتادگی پوست و اینام نداری اصلا