2777
2789

یه نفر از خانواده شوهر نباشه صلوات😂

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عموشه میادمیبرتش. خودش مشروب خوبه.ادم درستی نیس.بچه منم دختره دلم نمیخاد.میبرتش پیش دوستاش

یه پا فیلسوفم من😁خب نزار ببره بچه رو به شوهرت بگو نزاره

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤
دعواش کنم یعنی میفهمه؟

نه بابا بچه چه گناهی کرده

شما که نمیتونی به عموش بگی بچمو نبر چجوری از بچت انتظار داری به عموش بگه منو نبر

جلوی عموش وایستا چقدر بیشعوره 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

[QUOTE=139001900]یه پا فیلسوفم من😁خب نزار ببره بچه رو به شوهرت بگو نزاره[/QUOTEعموش میدونه ک شوهرم ...

درو براش باز نکن پررو😒بچه کوچیکو چرا میبره با خودش

نه بابا بچه چه گناهی کرده شما که نمیتونی به عموش بگی بچمو نبر چجوری از بچت انتظار داری به عموش بگه ...

ی بار پارسال درو باز نکردم نمی دانید مادرشوهر چیکارا ک نکرد.شوهرشوفرستاد دم مغازه داداشام ک خواهرتون درو باز نکرده و....اووو چ قشقرقی راه انداختن