2777
2789
عنوان

شما چه حسی بهتون دست میده؟

127 بازدید | 15 پست

قرار بود اگه پولی دستمون اومد،،،سرویس خواب بخریم.شوهرم بهم قول داد.

اون پول دستمون اومد.ولی شوهرم بمن نگفت که یه وقت من نگم سرویس خواب!

من متوجه شدم که ازم پنهان کرده.

باهاش صحبت کردم.

گفت چون قراره وام بگیریم و قسطش سنگینه،،،خاستم اون پولو بزارم کنار.حداقل برای دو قسطش میشه.

ولی میبینم به اشکال دیگه ای افتاده دنبال خرج کردنش.

شما باشین چه حسی بهتون دست میده؟

چی بهش بگم؟

اصن چیزی بگم یا کاری کنم یانه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم قهر میکردم/:

قهر چه کمکی میکنه!؟  

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اگه زیاد مهم نیست سرویس خواب سخت نگیر بالاخره واسه زندگیتون خرج میکنه اون پول رو هم من بودم چیزی نمی ...

نه واقعا اونقدر مهم نیست

ولی داره خرج میکنه پولو.نمیزارش واسه قسطامون

ایندفعه رو بیخیال باش ولی اگ یبار دیگ پول دستش اومد بهش بگو خواستتو برآورده کنه بگو ازش انتظار داری واسه خوشحال کردنت تلاش کنه

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

اگ خرج میکنه توهم به چیزای دیگ فک کن و بگو ک سرویس خواب هم نیازمونه باید بخری حتمن تا تو ذهنش بمونه شوهرمنکه اینطوره اول باید تو ذهنش بزارم هی بگم بگم بعد 

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...
نه واقعا اونقدر مهم نیست ولی داره خرج میکنه پولو.نمیزارش واسه قسطامون

اگه میدونی واسه چی خرج میکنه که هیچی ولی اگه نمیدونی چطور و کجا خرج میکنه برو قسطی بیار سرویس خواب تا مجبور بشه حداقل قسط اونو بده