دوستان من خودم از اون دسته کسایی هستم که این مشکل رو دارم و کلی غصه میخورم یه دوره 14کیلو وزن کم کردم اون موقع باز بهتز بود گرچه یه مشکل تیل اساسی ترم اینکه قسمت ران خارجی بزرگه (اگر تیچ ساعت شتی رو در نظر بگیرید همون پایین تنه بزرگ )اما خب این رژیم بعد از دوسال به صورت ده کیلو افزایش وزن برگشت واقعا نمیدونم چی کار کنم خیلی خیلی غصه میخورم قدم بد نیست168 هست ولی خب از وزنم راضی نیستم مخصوصا یه خاطر همین چاقی پا وااااقعا دارم عذاااب میکشم😔😔😔😔خیلی غصه دارم میخورم😢😢😢😢
اوناهایی که موفق شدن چی کار کردن که این مشکلشون حل بشه؟
🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ورزشای پا زیاد انجام میدم .نشستن زیاد باعث بزرگ شدن ران میشه روزی یک ساعت پیاده روی کن حرکات اب ش ...
اینا رو هم انجام دادم میدونین من امطال کنکور دارم و مجبورم زیاد بشینم 😔دیگه واقعا آسی شدم
اون زمان که خیلی لاغر کردم باشگاه هم میرفتم و خب به خاطر این نشکل مسخره مجبور بودم تمرینات خسلی سختشو بردارم مثلا 40دور بدون استاپ دور سالن واااقعا عذاب کشیدم تازه همون موقع هم احساس میکردم هنوز اونی که میخوام نشده
🌹برای اینکه هم حاجت شما و هم حاجت من روا بشیم یه صلوات لطفا بفرس🌹🎓📚میخوام دکتر بشم📒🎓🙏توروخدا واسم دعا کنید🙏