2777
2789
عنوان

میشه بیاید خستگی تو هفته های بالا

88 بازدید | 23 پست

الان ۳۵ هفته ام.خیلی احساس خستگی میکنم احساس ضعف دارم بشدت گرممه تا جایی ک میخوام گریه کنم.زیاد احساس سنگینی ندارم ولی بشدت استخون واژنم درد میکنه جوری ک وقتی میشینم یا میخوابم دیگ نمیتونم ازجام بلندشم ولی وقتی راه میرم خوبم.شماهم داشتید از این دردا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور با اینک استرس زایملنم دارم همش میگم خداکنه ۳۷ ۳۸ هفته زایمان کنم راحتشم 

من الان 37 هفتم ... 

باور کن روز قد ی هفته میگذره 

تازه طبیعی هم میخوام شاید تا 40 هفته طول بکشه 😕

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
داشتمممم. درد دارووو. گرمه کولر بزن اما جلوش نزن....  از روزات استفاده کن.. روزای شیرینیه بخدا ...

میدونم‌ک دلم تنگ میشه مخصوصا برا تکوناش ولی همش میترسم از درد واژنم نتونم زایمان کنم جونشو نداشته باشم.همش میگم اگ الان دردم بگیره هیچ جونی ندارم

من ۲۸ هفته ام از درد پاهام دیگه بریدم شبا خیلی سختمه خوابیدن

عزیزم هنوز اولاشه منک اصلا تا ۳۲ هفته نمیفهمیدم ک باردارم از وقتی وارد ۳۲ شدم هر روز سختر میشه

من الان 37 هفتم ...  باور کن روز قد ی هفته میگذره  تازه طبیعی هم میخوام شاید تا 40 هفته ...

منم طبیعیم.من منتطرم وارد ۳۷ بشم انقد جوشونده بخورم و پیاده روی کنم تا زایمان کنم

عزیزم هنوز اولاشه منک اصلا تا ۳۲ هفته نمیفهمیدم ک باردارم از وقتی وارد ۳۲ شدم هر روز سختر میشه

نه من از الان واقعا درد دارم..گاهی بدجور زیر دل و کمرم تیر میکشه میترسم زود زایمان کنم..شمام از این دردا داشتید؟

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
یه سوال خانما شما برای سیسمونی تون تخت خریدید؟ چه مدل خواهشا جواب بدید خیلی گیجم

من خریدم نوجوانی

چون میدونم ک بچه تا سه سالگی حداقل پیش مادره تازه میتونه تو گهواره و تخت مادر باشه.

منم طبیعیم.من منتطرم وارد ۳۷ بشم انقد جوشونده بخورم و پیاده روی کنم تا زایمان کنم

اصلا اینکارو نکنی ها ... جوشونده نخوری ها 

دست کاری نکن گلم 

دفه قبل ی نفر تاپیک زد ک دمنوش خورده 

کیسه اب نشتی پیدا کرد ... هزار و یک مصیبت پیش اومد براش

عزیزم بذار دست خدا و بچه ... ب وقتش میاد 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
نه من از الان واقعا درد دارم..گاهی بدجور زیر دل و کمرم تیر میکشه میترسم زود زایمان کنم..شمام از این ...

درد پا رو داشتم عزیزم ولی درد کمر و شومو نداشتم ک مثل پریود باشع.حتما ب دکترت بگو هرچند فک کنم طبیعیه