2777
2789

سلام دوستان،من هر از چند گاهی رو شوهرم بد جوری حساس میشم جوری ضربان قلبم بالا میره تو نزدیکیمون ی همسایه داریم ی خانم متاهل...خوشکلم هس...اما زن نسبتا جلفیه و همیشه با عشوه میاد رد میشه شوهرم خیلی ب اون زن توجه میکنه خیلی ی چیزی فرا تر از سلام علیک معمولی اون زنم پیش خودم فک میکنم ک از شوهرم خوشش میاد اخه رفتاراش،اینو نشون میده حتی یبار ک با شوهرم غرق در صحبت بود بمن ک جفت شوهرم وایستاده بود بعد از یکدقیقه سلام کرد و لباش تا بناگوشش باز بود 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید منظوری نداره رفتارش اونطوریه حالا شوهرت چرا اینقدر گرمش می گیره بعضی مردا هم خوششون میاد انگار حق داری خب ولی بدون مشکل یکطرفه نیست

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

ببین من به روشنفکری و گیر ندادن به همسرم معروفم ولی همسرم خودشم اهل رعایته و منم ملزم میکنه رعایت کنم

مثلا وقتی دوتایی هستیم و با خانم همسایه کار داریم من حرف میزنم نه اون

تنها باشه فرق میکنه

میخوام بگم اتفاقا حساس باش تو این موردا 

گرجه اتفاق خیلی مهمی هم نیست که اذیت کنی خودتو

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

و شب اون روزی ک همو دیده بودیم باشوهرم بحثم شود بش گفتم چ لزومی داره ی خانوم اینقد باهات گرم بگیره دیگ بهش سلام نکن منو میگی اون شب با کتک زیاد شوهرم ک شبشم تا صبح خوابم نبرد سپری شود....شوهرم جلو روم میگ خیلی خوبه یعنی جوری ک براش ضعف میره....میگذره همینطور هر از چن وقت گاهی ک دوباره این زن و توجه هاش پییدا میشه بازم آرامش ازم گرفته میشه و خیلی رفتارای دیگش....شوهرم میگ همسایه ایس چ عیبی داره سلام و علیک پشت سرش ک حرف میزنی ناراحت میشه من مطمئنم ک شوهرم از اون زن خوشش میاد

و شب اون روزی ک همو دیده بودیم باشوهرم بحثم شود بش گفتم چ لزومی داره ی خانوم اینقد باهات گرم بگیره د ...

اوه

کتک!؟!؟ 

خب از اول بگو دیگه

احمقه شوهرت

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
حساس نشو زندگیت خراب میشه مگه نمیگی زنه متاهل  .بعضی زنا اینجوری سلام میکنن

تک دخترم هس آخه چرا ی زن متاهل اینجوری رفتار میکنه یعنی من ک فک میکنم شوهرشو دوست نداره....کلن ب همه اهالی خیابون خصوصن مرداش سلامش با آب و تاب ولی شوهر من یجور متفاوت تر