بچه ها يك ماهه درگيرم نفخ حالت تهوع خيلي كم رفلاكس اما نفخم جوريه كه بيرون نمياد كيا مثل من بودن چكارا كرديد بهتر شد اينم بگم من ايران نيستم اينجا هم دكترا خيلي در قيد دارو نيستن لطفا بهم راهكار بديد شكمم مثل بادكنك ميشه خسته شدم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پیجیه کهورود هرمادری توش ضروریه.اینقدربازیو سرگرمی های آسونبرای کودکان عزیز داره که نمیدونن کدوم رو بازیکنن💕.این تازه اولشه.از چند روز آینده قراره قسمت های دیگه مجموعه آموزش زبان انگلیسی با شعر رو بزاره که خودم تاثیرش رو دیدم(تصویر در تاپیک هام).😊خوشحال میشم برای یکبارهم شده امتحانش کنید و اگر دوست داشتید به دوستاتون معرفی کنید❗فراموش نکنید معرفی کتاب های جذاب رو هم داریم.😀گفتم اینجا بگم مامان های عزیز نینی سایتی هم استفاده کنند
ببین اسی من دی ماه مشکل تو را داشتم هر کی میدیدم میگفت 6 ماهه حامله ای حتی برام آزمایش بارداری هم نوشت دکتر بعد رفتم متخصص گفت باید آندوسکپی بشی نشستم فکرکردم گفتم نمیرم رژیم غذایی گرفتم چربی و کم کرد برنج ونون وکم کردم ترشی جات وتندی ایناهم قطع کردم فست و فود نوشابه نخوردم الان14 کیلو کم کردم شکمم جمع شد ورزش هم رفتم خیلی تاثیر داشت بعد یه کار دیگه نعنا بجوشون با نبات بخور عالیه
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜