یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که میگفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو میسپارم و صبر میکنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
عزیزم مامانم اینا تو شهرری 24 متری اجاره کردن 10 تومن 1500 حیاطی
تو شهرری میتونی پیدا کنی مجتمع ما دو خوابه 65 متری 15 تومن ی تومن هست
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
ای وای منم مستاجرم درکت میکنم:( خدا کمکتون کنه. منم چند ماه پیش صابخونه بلندمون کرد خیلی ناراحت بودیم ولی خدارو هزار بار شکر خونه خوب گیرمون اومد و از همه لحاظ برامون بهتر شد.
دکتر جواب نکنه، صاحب خونه کیه دیگه.این نشد یکی دیگهیه محله پایینتر یه متر کوچیکتر میگذره
عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...