2777
2789
عنوان

اگه دلتون با زندگیتون نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 28 پست
ینی چی خب اگه همسرت خوبه چرا از زندگی لذت نمیبری

ادم خوبیه 

با خدا،کاریه،منو دوس داره 

منم خیلی دوسش دارم 

چن شب پیش تولدش بود من تنها گوشوارمو فروختم براش کادو خریدم 

اما در کنار هم،از باهم بودن لذت نمیبریم😢

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

وای بیخیال.اگه خوبه که دیدت رو عوض کن.عاشقش شو.انقدر زندگی کردن سخته که دنبال پیدا کردن و رسیدن به معنی فلسفی عشق نباشید.به قول شوهرم دو سوم عمرمون رفت اون یک سومم زودی میگذره.وقت نداریم.جدا بشی و دوباره عاشق بشی و..‌.وقت نداریم که🤣

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا بچه دارم اوایل شوهرم دودوست داشتم الان ده سال اززندگیمون میگدره تمام سرمایه های زندگیمون وبرباد ...

منم از اینده زندگیم خیلی میترسم

وای بیخیال.اگه خوبه که دیدت رو عوض کن.عاشقش شو.انقدر زندگی کردن سخته که دنبال پیدا کردن و رسیدن به م ...

اره اینم حرفیه💙

اما من ترجیح میدم یا تنها باشم یا با ادمی باشم که عاشقشم باهاش از ته دل بخندم

اره اینم حرفیه💙 اما من ترجیح میدم یا تنها باشم یا با ادمی باشم که عاشقشم باهاش از ته دل بخندم

با همونیم که یه دقایقی از ته دل بخندی پیش میاد که از تَه حنجره داد بزنی و دعوا کنی.زندگی بازی نیست رویا نیست.خیالبافی نکن.همینه زندگی.اون زندگیای رمانتیکی که میبینی بیرونش شیکه داخلش زهر ماره.

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
با همونیم که یه دقایقی از ته دل بخندی پیش میاد که از تَه حنجره داد بزنی و دعوا کنی.زندگی بازی نیست ر ...

مرسی عزیزم اروم شدم با حرفات 😘😘

منم از اینده زندگیم خیلی میترسم

واقعاباید ترسید اونم این دوره زمونه،اشتباه از خودم بود هرچی گفت وگوش کردم ولی ته دلم راصی نبود،بازگفتم مرده وعرورداره پابه پاش امدم الان میگم ای کاش اینقدر ساده نبودم جلوش و سیاست داشتم مثل خیلی اززنا

واقعاباید ترسید اونم این دوره زمونه،اشتباه از خودم بود هرچی گفت وگوش کردم ولی ته دلم راصی نبود،بازگف ...

چطور همه چیو ب باد داد؟

مرسی عزیزم اروم شدم با حرفات 😘😘

آره بخدا از صمیم دلم این حرف رو میزنم همیشه.زلزله هفته پیش تهران که اومد پیش خودم گفتم پس چرا انقدر آدما زندگی رو پیچیده و سخت میکنن.یه تکون دیگه و یکم محکمتر کافی بود که میلیونها میلیون مُهر فوت بخوره توو شناسنامه هاشون.همینی که داری رو قدر بدون و تو خوشش کن شادش کن.معلوم نیست تا کی زنده هستیم که

آره بخدا از صمیم دلم این حرف رو میزنم همیشه.زلزله هفته پیش تهران که اومد پیش خودم گفتم پس چرا انقدر ...

ممنون عزیزم 

منم خودم خیلی ب فلسفه مرگ فکر میکنم،مخصوصا اینکه پدرمو جوون از دست دادم،اما همیشه دلم میخاد ی جا زندگیمو ول کنم برم،واقعا نمیدونم چمه

انقدرم مشکل دارم که نمیتونم بگم خوشی زده زیر دلم

چطور همه چیو ب باد داد؟

ککارمنداستانداری بود رفت استعفاشو نوشت،افتادتوکارازاد تمام طلاهام و زمین و.. رفت فروخت رفت توکارمعدن اونجاهم شکست خورد ولی انگارنه انگار ،همش من نگرانم وجوش میزنم مامانمم دیگه جونی براش نمانده ازبس نگران زندگی منه،خانوادش هم انگار نه انگار ،هروقت میام جدی صحبت کنم میگه خداروشکرتنت سالمه ولش کن 😔

ممنون عزیزم  منم خودم خیلی ب فلسفه مرگ فکر میکنم،مخصوصا اینکه پدرمو جوون از دست دادم،اما همیشه ...

افسردگی داری عزیزم‌.برو حالِ داشته های موجودت رو ببر.

ککارمنداستانداری بود رفت استعفاشو نوشت،افتادتوکارازاد تمام طلاهام و زمین و.. رفت فروخت رفت توکارمعدن ...

الهی عزیزم خیلی سخته یکی از فامیلای ماهم همسرش همینطوره

میگه هر موقع میام جدی باهاش صحبت کنم میگع ول کن خدا بزرگه