2777
2789

خیـر

Humanity is a religion in its own right, one with very few follانسانیت خود به تنهایی یک دین است که پیروان چندانی ندارد                 خواهشا بامن بحث دینی و سیاسی نکنید که بد قاطیم😕👊     با تشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وحشی میشم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اون نهایتا امروز گفت ولم کن کصافت... بعدشم میگم زود باش معذرت خواهی کن میکنه🤦‍♀️🤦‍♀️

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

توخانواده ی خودم‌اصلاو ابدا حتی فحشای خیلی باادبانه هم کسی میدادمامانم چنان چشم‌غره ای میرفت بهش ک‌هیچی

ولی توخانواده ی همسرم‌و بخصوص‌خودش تودعوا واقعا فحشای بدی میده خیلی این مسئله اذیتم‌میکنه چون خودم واقعا عادت ندارم ب بددهنی😐

من وحشی میشم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اون نهایتا امروز گفت ولم کن کصافت... بعدشم میگم زود باش معذرت خواهی کن م ...

نه فحش ناموسی بهم داده.چندباری تو این ۶ سال زندگی تک و توک داده بعد گفته ب تو نبوده و اولاش ب خودش میداد.الان این سری کاملا سنگ تموم گذاشت و کامل فحش داد

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

به من نه ولی به این و اون شنیدم داده گاهی وقتا منم ناراحت میشم آخرین بار بهش گفتم دیگه همچین حرفایی نزن گفت عصابمو میریزن بهم😐 گفتم باشه دیگه نگو فعلا که نگفته 

خونوادم نه اصلا

بنده خیلی فحشها را همسرتحصیل کرده ی نخبه ام یاد گرفتم بعد از ازدواج....  خصوصا موقع رانندگی اگ ...

ناموسی میده؟ب شما هم فحش میده؟اینکه ب خودم گفته واسم خیلی سنگینه

شوهر من وقتی خوبه کلا همش قربون صدقم میره،وقتی بد میشه باهام کلی فحش بد بهم میده،تو خونه پدریم اصن ف ...

دقیقا مثل شوهر من.خوبیش فوق العادس ولی بدیش افتضاح.ادم صفر و صدی واقعیه

نه فحش ناموسی بهم داده.چندباری تو این ۶ سال زندگی تک و توک داده بعد گفته ب تو نبوده و اولاش ب خودش م ...

دیگه اگه یک بار بده روش یاز میشه...دیگه باید سعی کنی فقط دعوا نکنی 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...