2777
2789
مثلا اگر یه پسری یه مدت کارش فقط این باشه که بیفته دنبال شما واکنش تون چیه راهنمایی؟؟؟ 

بستگی داره سرش به تنش میارزه 

اگه نه مزاحمی بیش نیست 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
دختر دایمه همسایه دیوار به دیوار  ولی دایم بهم نمیدش  پسرم البته

حق داره دایی جان😐😐حتما میدونه نی نی سایتی😒😒😒😒😒

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک نمیدونم الان داره کدوم دختریو گول میزنه ک میره خاستگاریش😐😐😐😐😐😐

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
باشه جدی میشم اگه بتونه کاری کنه ازش خوشم بیاد بهش میگم میو میو 👽

آخه این بنده خداصبح که میرفتم سرکار و بعد از ظهر که میومدم میفتاد دنبالم من پیاده اون سواره 🤣🤣🤣😉

بالای دوماه آخه بی نهایت بد چشم من نمیدونم از دستش چیکار کنم دنبال سوراخ موش میگردم

همسایه است فامیله همکاره 

همکلاسی 

کدومه؟؟

باید از بزرگتری بخوای باهاش برخوردکنه اصلا هم نگران نباش 

ازاینکه به برادریاپدرت بگی 

آخه این بنده خداصبح که میرفتم سرکار و بعد از ظهر که میومدم میفتاد دنبالم من پیاده اون سواره 🤣🤣🤣😉

نکنه پیخوادبدزدت آخه دوماه؟؟

مگه علافه؟؟

اگرخواستگاره عین آدم بیاد جلو 

تاحالاباخودت صحبت نکرده

ما فامیل بودیم بعد من که اصلا حواسمم بهش نبود پی زندگی خودم بودم بعد من یه روز داشتم تو فضا سبز نزدیک خونه مامان بزرگم تاب میخوردم.من عاشق تاب بازیم.بعد دیدم یه پسر محجوب سربه زیر اومد جلو گفت اینجا مناسب نیست پری خانوم بفرمایین خونه مامان بزرگتون منم یه نگاه سرتاپایی بهش انداختمو به ادامه کارم پرداختم بعد که گفت کیه شناختمش یادم اومد چقد تو بچگی باهاش بازی میکردم برام بستنی میخرید بعد دیگه هر وقت میرفتم خونه مامان بزرگم اونم اتفاقی منو از کارگاهش میدید و میومد که من راحت بازی کنم بعدم دید من برام مثل داداشمه کارش اینجوری حل نمیشه بنده خدا اومد پیش بابام بابامم که کلا گفت ببینن من چی میگم منم که خیلی ناراحت شدم باهاش قهر کردم احساس کردم ازم سواستفاده کرده چون من خیلی ساده ام بعد دیگه ۲ سال باهام حرف زد آخرش زد به سیم آخر اومد خونمون تو حیاط گفت فردا میام خاستگاری من برام سخته اینجوری منم دلم به حالش سوخت یه سال نامزد بودیم اومدیم سر خونه زندگیمون به سلامتی

کسی خبر نداره اینجام

ب همشون میگم😐😐😐تازه میگم با یه خانومی ب اسم تاجمه اومدی😐😐😐😐