2777
2789

دکتـــــــــــر البرز رو کسی میشناسه

بچه ها لطفا راهنمایی کنید ما جنوب هستیم

و خواهرم  تمام دکترهای زن جنوب گفتن 

برای عمل کیستش که خیلی  پیشرفت کرده و خطرناکه باید بره دکتر البرز دکتر زنان در شیراز 

حالا خواهرم میخواد بیاد شیراز هزینه عمل هم 14 میلیون به بالاست  آیا شما اطلاعی دارید از این دکتر خیلی واجبه لطفا راهنمایی کنید چون خواهرم درد داره زیاد میخواد ببینه آیا این دکتر واقعا خوبه کارش ؟
؟؟ چون دکترهای جنوب گفته بره پیش این یا نه دکتر بهتری هست چرا این همه گرون مییگیره؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند سال پیش رفتم نوبت دهی سخته یک ماه توی نوبت بودم بعد هم منشی هم خود دکتر خیلی بداخلاقن بخاطر همین دیگه نرفتم ولی دکتر کاربلدیه

"شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟                            من به این خنده ی پر غصه دچارم شب و روز"            

عزیزم من شیرازی نیستم ولی یه مدت جنوب زندگی کردم بهترین دکتر زنان هست که اقا هم هستن ولی خیلی از دوستام که باردار نمیشدن تحت نظر همین دکتر باردار شدن ولی شنیدم که زیاد دیگه کار نمیکنه چون سنش هم بالاست وعمل ها و نازایی های خاص رو قبول میکنه ولی عااالیه

آدرس  :            شیراز، چهارراه شهید مطهری (زرگری)، ساختمان رز، طبقه اول                    

دکتر سعید البرزی

من اشنایی ندارم باهاشون مطبشونو میدونید کجاست؟

من پارسایی نژاد رو میشناسم که عالیه و مجرب و همین خانوم مهشید یا شهرزاد دقیق نمیدونم اسمشون چیه البرزی که ی دکتر بدون تعهدن

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
من چند سال پیش رفتم نوبت دهی سخته یک ماه توی نوبت بودم بعد هم منشی هم خود دکتر خیلی بداخلاقن بخاطر ه ...

شما شیرازی بجز ایشون دکتر در حد ایشون هستن ؟؟؟؟؟ چون فقط جنوب میگن باید همین بره خواهرم  راهمون دوره با این مریضی  ک ر و ن ا نمیدونیم چی کار کنه یکم راهنمایی میخواین هزینه اشم زیاد میگن در واقع خیلی گرون میگیره

من اشنایی ندارم باهاشون مطبشونو میدونید کجاست؟ من پارسایی نژاد رو میشناسم که عالیه و مجرب و همین خا ...

شیراز، چهارراه شهید مطهری (زرگری)، ساختمان رز، طبقه اول دکتر سعید البرز متخصص زنان