2777
2789
عنوان

لطفا بیایید

98 بازدید | 12 پست

سلام . مادر شوهرم عممه و شهر اونها زندگی می کنم... بالای سرشم.. توی این سه سال هر چی خودش و دختراش بدی کردن من هیچی نگفتم ولی ۲ ساله با دو تا از دختراش قهرم! 

عممم میگه آدم باید طرف بچش باشه .. 

میدونم خواهر شوهر مطعلقهه بهش خط میده! عممخیلی عوض شده ... 

۳ هفته پیش هم چون به من و شوهرم گفت دزد و کلاهبردار شام نیومد بالا چون دعوتشون کرده بودم و گفتن می خواست خرمون کنید! شوهرمم کلا پشت منه و جوابشونو خوب میده تا الان با اینکه عممه بارها گفتم بیخیال و بخشیدم و روابط رو عادی جلوه دادم .. اما الان کم محلی ها و حرفه ای نیش دارشون بیشتر شده! 

الان عمم بستریه و فردا عمل پشت بهاره حالت دنبالچه.. !! 

یکی از خواهرشوهرا شب پیشش می مونه اما من نخواستم ک بمونم ... ب خدا اگر اذیتم نکرده بود میرفتم.. کلی هم غذا و چیزهای مقوی این مدت می پختم براش! 

میخوام نه زنگ بزنم نه برم... نه حتی از خواهر شوهرم حالش رو بپرسم (اونی که باهام خوبه) 

درسته بیمارستان اومد ملاقات مامانم اما اون زمان مادرم از مرگ‌برگشته بود و اینکه من بهشون توهینی نکرده بودم .. الان اونها بهم توهین کردن و میکنن .. هر کاریم کنم بازم بدم .. می گیر چیکار کنم؟ زنگ بزنم و برم؟ یا فقط زنگ و بی محلی مثل خودشون تا ب خودشون بیان؟ 

ازدواج فاميلي اشتباه محضه اخرشم طلاقه و بهم خوردن روابط 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج فاميلي اشتباه محضه اخرشم طلاقه و بهم خوردن روابط 

عزیزم منو عاشق همیم ... عممم خیلی دوستم داشت و خیلی رابطه خوبی داشتیم باهم ... خیلی یهو عوض شده ۱۰۰۰ درجه! الان‌اصلا نمی دونم‌باید چی کار کنم.. آخه این همه توهین کرده بهم چرا زنگ بزنم

زنگ بزن و برو حتما نری هیچ وقت از یادشون نمیره و میکوبن سرت 😕

سلام دوست عزیز.. من بارها و بارها و بارها بخشیدم و رفت و آمدم و ادامه دادم حتی از دختراش بیشتر بهش رسیدم .. حق برادرزاده رو در حقش تموم کردم .. اما اون ۱۰۰۰ درجه عوض شده ... هر کاری کنم یه حرفی توش داره! واسه همین تصمیم گرفتم سکوت کنم کلا ... همیشه همینطورن.. ولی شما می گی باز با این‌تفاسیر و توهینی ک بهم‌کرده من بزنم بهتره؟ 

سوای اینکه دیگه میخوام از اینجا بلند شم... راهنماییم کنید لطفا 

سلام دوست عزیز.. من بارها و بارها و بارها بخشیدم و رفت و آمدم و ادامه دادم حتی از دختراش بیشتر بهش ر ...

خوب خداروشکر که میخاید از اونجا برید.من بازم میگم زنگ بزنی و حالشونو بپرسی بهتر باشه.بعدا هم که دیگه از اونجا رفتید رفت و امدتون رو خیلی محدود کنید .هروقت دعوتتون کردن برید..بخشش از بزرگانه گلم .این دفعه هم ببخش شاید سرشون به سنگ خورد و درست شد اخلاقشون..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خوب خداروشکر که میخاید از اونجا برید.من بازم میگم زنگ بزنی و حالشونو بپرسی بهتر باشه.بعدا هم که دیگه ...

من ک ازشون کوچیکتر همش بزرگی کردم و قدرمم نمی دونن! من دارم از شهرشون‌میرم‌کلا دارم برمیگردم تهران .. خیلی با هم خوب بودیم نمی دونم عمم چی شد یهو! نمیدونم حتی زنگ میزنممباید خیلی خشک و ساده باشم.. 

به من کفت دزد و کلاهبردار و ندارمم حیفشد

عزیزم منو عاشق همیم ... عممم خیلی دوستم داشت و خیلی رابطه خوبی داشتیم باهم ... خیلی یهو عوض شده ۱۰۰۰ ...

دعا نوشتن تا ازت بدشون بیاد 

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
عزیزم منو عاشق همیم ... عممم خیلی دوستم داشت و خیلی رابطه خوبی داشتیم باهم ... خیلی یهو عوض شده ۱۰۰۰ ...

عزيزم عمه مادر منم همينجوري بوده ولي اخرش چي ميشه طلاق با يه بچه كه  يه مكان ثابت نداره 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak