2777
2789
عنوان

خانما من از وقتى باردار شدم شوهرم خيلى عوض شده!

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂مثلا عمق فاجعه رو میخواستم بگم  خودم بلدم اینارو

اخه عمقشو گرفتی که 😂😂

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
سه تا احتمال وجود داره: 1- وضعیت مالیش بد شده؟ 2- تو خودتو زیادی لوس میکنی؟ 3- یه چیزی بینتون عوض ...

نه وضعيت ماليش مثل هميشست،اصلا واسه كسى كه منو محل نميذاره چجورى خودمو ميتونم لوس كنم،از رابطه تو باردارى ميترسه ميگه بچه يه وقت چيزيش ميشه خودش نميخواد،بچه اولمم ٩ماه رابطه نداشتيم اصلأ

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻
اگه حساس شدم ،چرا ويتامينامو نميگيره واسه همه چى خرج ميكنه به اون ميرسه ميگه پول ندارم

باخودش بحرف...شوهرم باهام نمیخندید ازش پرسیدم گفت دلم ب حالت میسوزه میگم چرا بچه ازش خواستم توعذابه...باحرف خیلی مشکلات حل میشه..🌼🎀

باخودش بحرف...شوهرم باهام نمیخندید ازش پرسیدم گفت دلم ب حالت میسوزه میگم چرا بچه ازش خواستم توعذابه. ...

خرف نميزنه يه چيزى ميگم داد ميزنه سرم دلمو ميشكنه

بچه دومه خودش ميخواست خودشم پسر دوست داشت پسر شد

عزیزم شما رفتی دکتر تعیین جنسیت؟ زدم نت دکتر برای تعیین جنسیت تو تبریز تاپیک شما اومد. منم میخوام برم میخوام بدونم کدوم دکتر رفتی 

خدایا شکرت🖤
عزیزم شما رفتی دکتر تعیین جنسیت؟ زدم نت دکتر برای تعیین جنسیت تو تبریز تاپیک شما اومد. منم میخوام بر ...

آره رفتم يه عالمه داروى گرون قيمت داده بود واسه شوهرم ولى من نميتونستم داروهامو بخورم يه جلسه رفتم ادامه ندادم،بعدم بيخيال شدم گذاشتم هر چى خدا بخواد بشه باز نميشد ولى امسال يهويى موقعى كه انتظار نداشتم ديدم باردارم