2777
2789
عنوان

دل درد و لک بینی

80 بازدید | 5 پست

سلام.ببخشید من هفته ۶ بارداری هستم.زمان اخرین پریودم ۲۹ فروردین بود.ازفردای روزی که فهمیدم باردارم دل درد و لک بینی دارم.بتام اول ۳۰۸ بود بعد۲۵۶ شد بعد ۳۹۸ شد.دوبارسونو واژینال شدم.سری اول چیزی ندیدن.سری دوم در رحم یک ساختمان کیستیک به نفع ساک حاملگی دیده شد.قطب جنینی واضح نبود.دوهفته بعد دوباره باید سونو قطب بدم.از دیروز لک بینی ندارم ولی دلم هرازگاهی درد میکنه.من میترسیدم خارج رحمی باشه که دکترسونو گفتن من خارج رحمی نمیبینم.و اینکه در سونو نوشتن ۴هفته هستم.دلیل این بتای پایین و دل درد و لک بینی که فعلن نیست چی میتونه باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بتات بالا میره  که خوب خوبه دکتر نرفتی؟ دکتر چی میگه شیاف نداده بهت؟

سه تا دکتر رفتم.یکیش گفت برو درحال سقطه نمیمونه .هفته پیش یه عالمه گرمیجات خوردم گفتم  وقتی خونم سقط بشه هیچ اتفاقی نیوفتاد.یه دکترمم میکه ۲۰ درصد خارج رحمیه در حالی که سونوم تشخیص داده داخله رحم ساک حاملگی دیده شده.گفت دوهفته دیگه برم برای قطب جنین.بتام خوب نرفته بالا.تو ۶ هفته این بتای خوبی نیست.نمیدونم دلیلش چیه

سه تا دکتر رفتم.یکیش گفت برو درحال سقطه نمیمونه .هفته پیش یه عالمه گرمیجات خوردم گفتم  وقتی خون ...

بازم استراحت کن گرمی جاتتو بخور شاید لقاحت دیر بوده تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیوفته