2777
2789
عنوان

بارداری

121 بازدید | 23 پست

سلام دوستان وقت بخیر،یک سوال راجع به بارداری داشتم ممنون میشم کمکم کنید

من شنیدم اگر بعد از پریودی رابطه باشه بچه پسر میشه و قبل از پریودی دختر..آیا درسته؟

و این که اون قرصی که از روز سوم پریودی باید بخوری و آمپولی که بعدش باید بزنی حتما باید انجام بشه؟اگر انجام نشه مشکلی پیش نمیاد؟اصلا اون قرص و آمپول برای چیه؟

قبل پریودی که فایده نداره 😀

میگن اگه میخوای پسر بشه باید نزدیک تخمک گذاری رابطه داشته باشی که البته این روش ها اصلا صد در صد نیست و خیلی وقتا جواب نمیده 

آمپول و قرص هم برای کسی هست که مشکل داره و طبیعی باردار نمیشه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل پریودی که فایده نداره 😀 میگن اگه میخوای پسر بشه باید نزدیک تخمک گذاری رابطه داشته باشی که البت ...

من ۱۲ روز بعد از پریودی سونو دارم و یک فولیکول غالب داشتم...دکتر گفت مشکلی نیست...ولی از روز سوم بهم قرص داده بود و گفته بود اون آمپول رو بزنم...نگران شدم...یعنی الان بدون اون قرص و آمپولا میتونم اقدام‌کنم؟

خوب نزدیک تخمک گذاری یعنی کی؟...وقتی پریودی تموم شد؟

تخمک گذاری برای خانم‌هایی که دوره پریود منظم دارن یعنی ۲۸روز ، میشه روز ۱۴پریودی،یعنی از زمانی که پریود شدی تا روز چهاردهم ،اونوقت نزدیکی باید توی سه روز قبل انجام بشه یعنی نزدیک روز ۱۴

خانم‌هایی هم که دوره هاشون نامنظم هست میتونن از کیت تخمک گذاری استفاده کنن تا روزش رو بفهمن و نزدیک همین روز رابطه داشته باشن 

من ۱۲ روز بعد از پریودی سونو دارم و یک فولیکول غالب داشتم...دکتر گفت مشکلی نیست...ولی از روز سوم بهم ...

چرا بهت دارو داده؟یعنی چند وقت هست اقدام کردی و باردار نشدی؟یا کیستی چیزی داری؟

اینکه روز ۱۲ فولیکول قالب داشتی خوبه دیگه احتمالا تا روز ۱۴آزادمیشه 

تخمک گذاری برای خانم‌هایی که دوره پریود منظم دارن یعنی ۲۸روز ، میشه روز ۱۴پریودی،یعنی از زمانی که پر ...

من پریودی نا منظمی دارم..و ماه قبل به زور بادکش پریود شدم...دوره هامم متفاوته..اگر تحت فشار و استرس باشم ۲۸ روزه میشه اگر آروم باشم ۳۵ روزه...۴۰ روزه...ماه اسفند دوبار پریود شدم ولی فروردین نه...استرس دارم

برای منم دعا کنید بی دردسر باردار بشم...اولین باره که میخوان اقدام کنم استرس دارم...

ان شاءالله گلم واست۵ صلوات میفرستم

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
چرا بهت دارو داده؟یعنی چند وقت هست اقدام کردی و باردار نشدی؟یا کیستی چیزی داری؟ اینکه روز ۱۲ ف ...

نه اولین بارم بود میخواستم اقدام‌کنم تا حالد انجام ندادم..دکتره گفت این کارارو انجام بده...واسه همه ام تحویز میکرد..کیستم ندارم خدا رو شکر..فقط نمیدونم چرا آمپول داد

من پریودی نا منظمی دارم..و ماه قبل به زور بادکش پریود شدم...دوره هامم متفاوته..اگر تحت فشار و استرس ...

اها...پس داروهاتون به همین دلیل بوده. انشالله که باردار میشی،الان علم خیلی پیشرفت کرده و هیچ جای نا امیدی نیست، من هیچ مشکلی نداشتم ولی ۹ماه طول کشید تا باردار شدم 

ان شاءالله گلم واست۵ صلوات میفرستم

دست گلت درد نکنه...منم حتتتتما دعا میکنم برات...فقط وقتی رفتی سوره های ناس و فلق رو زیاد بخون...ذکر یا جواد الائمه ادرکنی رو هم زیاد بگو...خیلی تاثیر داره