2777
2789

سلام من ۲ ماهه رو خوایستم فکر کردم ۱ ماه هم تجسم کردم اما. ن هر روز تجسم هم خیلی واقعی بوده و خیلی حسه خوبی میداده ولی الان زیاد تجسم بهم حس خوبی نمیده و هدفم در مورد یک حرفه هست اگه رها سازی کنم مشکلی ایجاد نمیشه میترسم رها کنم اون اتفاق ها نیوفته ترو خدا بگید چیکار کنم😪😪😪

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه به منم یاد بدی لطفا؟باید چکار کنم مراحلش چیه؟؟

اگه میتونستم وویس بفرستم خیلی خوب میشد ولی الان حسش نی بگم ببخشید بزن تو گوگل مراحل قانونه جذب خیلی طولانیه بخوام بگم شرمنده

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

اگه تجسم خستت کرده‌ فعلا یه مدت تجسم رو رها کن

فقط بنویس روزی ده بار هدفتو بنویس

و برنامه subliminal lite  رو دانلود کن هدفتو بنویس خودش هی هدفت میاد رو گوشیت و میره در نتیجه میره تو ضمیر ناخوداگاهت

بیا تو گروه جذبی من

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
اگه تجسم خستت کرده‌ فعلا یه مدت تجسم رو رها کن فقط بنویس روزی ده بار هدفتو بنویس و برنامه sublimin ...

ن کلا ب نوشتم حس خوبی ندارم انگار خیلی وقته ب خواستم رسیدم

بیا تو گروه جذبی من

چجوری

ن کلا ب نوشتم حس خوبی ندارم انگار خیلی وقته ب خواستم رسیدم

نوشتن معجزه میکنه

کلام تو بر تو حکم میکند

تو نوشتن تمرکز زیاده رو هدف یه جورایی شبیه مدیتیشنه

من که همیشه مینویسم و میرسم

چجوری

تو تله 

میای لینکشو بفرستم؟

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال