2777
2789
عنوان

اونایی که ماشین ثبتنام کردن بیان

257 بازدید | 23 پست

کسی میدونه تحویلش چقد طول میکشه ؟ 

درسته ۳ ماهه اس ؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

فقط به اندازه پول ثبتنام دارم

میخوام بدونم چقد زمان دارم برا جور کردن مابقی پول

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط به اندازه پول ثبتنام دارم میخوام بدونم چقد زمان دارم برا جور کردن مابقی پول

قرعه کشی اسمت دربباد مهلت میدم پولو بریزی

دوای درد مرا هیچ کس نمی‌داند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا

کسی میتونه منم راهنمایی کنه وسط ثبت نامم از سایت خارج شد حالا میخوام وارد بشم میگ رمز عبورم اشتباه وقتی بازیابی و میزنم ی کد تاییدیه بهم میده ک نمیدونم چیکارش کنن😕

اره نوشتن تحویل نود روزه بااحتساب روزهای تعطیل فک کنم

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
میگن سه ماهه ست ولی فعلا که تعهداتی که قبلاً داشتن رو تحویل ندادن پس نمیشه گفت

هزینه ودیعه دوم رو کی باید پرداخت کنیم؟

همین اولش باید پول بریزیم؟

نه وقتی اسمت در بیاد تو قرعه کشی 48ساعت وقت داری پول رو ار حساب خودت بریزی

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄