2777
2789

من دوقلو دارم. دختر و پسر. دو سال و نه ماه.هر دو بینهایت باهوش. دخترم خیلی زود به حرف افتاد تا یه ماه پیش حتی شعر میخوند. اعداد رو میگفت. دو سه هفتس بخش اول کلمه ابتدایی جمله رو دو ، یا سه بار میگه. خیلی غصه خوردم. روزای اول خیلی گریه کردم. اینترنت و زیر و رو کردم. حتی با یه گفتار درمان ارتباط گرفتم فایل ضبط شده صداشو چند دقیقه فرستادم.گفت حرف زدنش در حد همسن هاش و حتی بهتره. این حالت به زودی برطرف میشه نیاز به گفتار درمانی نداره. ولی از اون روز تا حالا اصلا بهتر نشده.

- گفتن اصلا به روش نیار، اصلاحش نکن، آگاهش نکن که منم همین کارا رو کردم و خیلی عادی باهاش رفتار کردم و اصلا نذاشتم خودش متوجه بشه

_ گفتن غذاهای سردی و ترشی نده و گرمی جات بده دادم

- گفتن کارهای دستی خمیر بازی شن بازی کنه خریدم داره بازی میکنه

-گفتن به چشماش نگاه کن صحبت میکنه به محتوای حرفش توجه کن بزار حرفشو تموم کمه جوابشو بده که این کارها رو هم کردم‌

به نظر خودم پیشرفتی نداشته. شماها تو دور و بریاتون تجربه این طوری داشتین؟ خوب شده ؟ من دارم از نگرانی میمیرم.

حتی کارهای احمقانه هم کردم مثل گرفتن ترس بچه با نمک و ظرف رویی و تخم مرغ شکوندن!!!! بالاخره مادرم دیگه هر روزنه امیدی میبینم انجام میدم. یه بار از یه انیمیشن خرس تو گوشی من ترسید خیلی انگار از بعداز اون شده ' ید شاید من اینطور فکر میکنم😔😔😔

وایی.چقدر هولی.ارومتر بابا‌دوسالسه صبر کن بکم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی.چقدر هولی.ارومتر بابا‌دوسالسه صبر کن بکم

هول ؟؟ عزیزم دو سه هفتس اول جمله رو عین لکنت تکرار میکنه مثلادمیگه: ما ..ما .. مامان بیا اینجا. من تجربه اول بجه داریمه. خودمم تک فرزند بودم . دور و برم بچه نبوده. یعنی میگی عادیه؟؟؟

اینقدر نترس، همین ترس شما به بچه منتقل میشه و به مشکل دامن میزنه، بچه ها هنوز غریزه دارن و ترس والدین رو به خوبی احساس میکنن 

درست میشه ولی باید درون خودتو محکم کنی

لکنت بچه از اضطرابه معمولا باید فضای خونه رو ارام کنی و درون خودت هم ارام بشه

هول ؟؟ عزیزم دو سه هفتس اول جمله رو عین لکنت تکرار میکنه مثلادمیگه: ما ..ما .. مامان بیا اینجا. من ت ...

اگه قبلا خوب بوده نه عادی نیست.ولی اینکه خیلی روش حساس بسی برا خودت بده.هرچقدر لو نده ولی ممکنه بفهمع.یکم اروم باش وچند ماه صبر نن.دوسه هفته زمانی نیست که بخوای فوری خوب بشه

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
اینقدر نترس، همین ترس شما به بچه منتقل میشه و به مشکل دامن میزنه، بچه ها هنوز غریزه دارن و ترس والدی ...

متوجهم. نگرانیم درون خودمه. به اون اصلا انتقال ندادم. اسباب بازیهای جدید این چند روز براشون خریدم. آوردمشون خونه مامانم و سعی کردیم خیلی شاد باشن. محبتم رو بیشتر کردم و خیلی بازی میکنیم. 

خوب میشه باهش حرف بزن بگو داداشیو ببین چه قشنگ حرف میزنه بهش ارامش بده

خودش الان اصلا متوجه این حالتش نیست. چون ما هم به روش نیاوردیم ... گفتار درمان گفت اصلا تذکر ندید بهش

خودمم همین حدس رو میزنم. چیکار کنم؟ خوب میشه؟

حتما خوب میشه سعی کن بهش آرامش بدی احساس امنیت بدی بیشتر کنارش باش زیاد بهش توجه کن خواهر زاده ی منم اونجوری شده بود البته اون نترسیده بود برادر زاده ام که به دنیا اومده بود چون همه توجه ها به برادرزاده ام بود اونجوری زبونش میگرفت رفته رفته که بیشتر بهش توجه کردیم خوب شد بهت حق میدم مادر بودن خیلی سخته خدا برات نگه داره دختر تون رو❤️