2777
2789
بستگی به چی 

ب وضعيت زندگي.ب شهرت.

جهاز دستکم دویست تومن.ماشین داشته باشید بهترع.خونه باش ک عالي نباشع پول پیش خونع.خرج عروسي 

همسرم امیرم    تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را ...تیکر عروسیمونه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان با وضع موجود چقدر باید پول داشته باشی

اصلا متوجه صحبت من نشدی!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
تهران

سمت ما۱۲۰پول رهن خونه ۸۰متری نوسازه

جهیزیه ام معمولیش ۱۵۰ت تموم میشه

۱۰۰هم پول تالار و...

۶۰ ۷۰تومنم طلاهای عروس

اینا یه قیمت برا یه زندگی متوسطه

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
برو بالاااااا

متوسط😂😂البته بستگی به مارک و مکانی که میخواد خونه بگیره هم داره

من يك دخترم .. من دخترونگى هامو با هيچى عوض نميكنم ... نه با تماشاى فوتبال از تو ورزشگاه .. نه با ازاد بودن و گشت زدناى نصف شبا..نه با هيچيه هيچى دنياى دخترونمو فقط يه دختر ميتونه لمس كنه ...! مرا دختر خانوم مى نامند .. مضمونى كه جذابيتش نفس گير است ... دنياى دخترانه من ... نه با شمع ... نه با عروسك معنا پيدا نمى كند ... و نه با اشك و افسون ... اما تمام اين هارا در بر ميگيرد ...من نه ضعيفم ... نه ناتوان ... چرا كه خداوند مرا بدون خشونت و زور و بازو مى پسندد...اشك ريختن ضعف من نيست ...قدرت روح من است ...ما دختريم مهم نيست چند سالمونه ... هر چقدر كه بزرگ شده باشيم وقتى يه جا يه پارك خلوت ميبينيم ... ميريم ميشينيم رو تاب و با بيشترين شتاب تاب ميخوريم... وقتى اسباب بازى فروشى ميبينيم ... واميسيم پشت شيشه و دونه دونه عروسكارو نگاه ميكنيم... جامداديمون عروسكيه و توش پر از مداد و خودكارا و پاك كناى رنگارنگه...وقتى پاستيل و شكلات و بستنى ميبينيم ...لبامونو جم مى كنيم و مى خوايم...وقتى سوسك و عنكبوت ميبينيم جيغ ميزنيم و از سر و كوله يكى بالا ميريم...روزى چند بار خودمونو تو اينه نگاه مى كنيم و جلوش اهنگ ميخونيم و مى رقصيم ...ما همينيم ...تو دخترى گرون باش ...سنگين باش...عاقل باش...خانوم باش ...قلبتو به هركسى نده ...تنت رو به هر كسى نده... تو خانومى كن خدا هم برات خدايى كنه ...به سلامتى ما دخترا

100میلیون رهن خونه

100میلیون جهیزیه

عروسی نگییر برو ماه عسل نهایت5میلیون

سرویس بدل هم بردار

دوستم این مدلی ازدواج کرد الانم راضیه 

همین6ماه پیش

goftino.com/c/5c74T1 بچه ها گفتن از طریق لینک نمیتونن وارد بشن دوباره گذاشتم لینک رو