2777
2789

خیلی نازه 

و اسپرته 

اگه بتونم یه دستبندشو میخرم

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشقشونم خیلی خوشگلن گوشواره و انگشتر خودمم سیاه قلم بود ست بودن ☹بخاطر مشکلات مالی فروختمشون‌مث سگ پشیمونم

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜

من دارم خیلیم قشنگه

خدایابخاطر همه چیز ممنونتم خدایاشکرت خدایا منوبخاطر ناشکریا ببخش خدایا تاپاکم نکردی خاکم نکن.... یاحسین ع خدایا تورو به امام حسین قسمت میدم کمکم کن بشم اونی که میخوای...  

من دستبندشو دارم چون سنمم کمه فک کنم جوون پسنده .از مدم افتاده باشه دستم میکنم اگه بخوام ب مد باشم باید تیلیاردر باشم

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
من عاشقشونم خیلی خوشگلن گوشواره و انگشتر خودمم سیاه قلم بود ست بودن ☹بخاطر مشکلات مالی فروختمشون‌مث ...

اشکال نداره دوباره میخری،طلا ی چیزیش خوبه ک تو مشکلات ب درد ادم میخوره ،مث لباس و بقیه چیزایی ک پول میدیم بهش نیس

اشکال نداره دوباره میخری،طلا ی چیزیش خوبه ک تو مشکلات ب درد ادم میخوره ،مث لباس و بقیه چیزایی ک پول ...

ایشالله .... اره خیلی چیز بدرد بخوریه هرچی طلا بخری پشیمون نمیشی

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد 😍💜
ست کاملشو دارین عزیزم؟؟

بله

خدایابخاطر همه چیز ممنونتم خدایاشکرت خدایا منوبخاطر ناشکریا ببخش خدایا تاپاکم نکردی خاکم نکن.... یاحسین ع خدایا تورو به امام حسین قسمت میدم کمکم کن بشم اونی که میخوای...  
من دستبندشو دارم چون سنمم کمه فک کنم جوون پسنده .از مدم افتاده باشه دستم میکنم اگه بخوام ب مد باشم ب ...

راستش من دست بندشو دارم، دوس دارم نیم ستشم بگیرم ،ولی دوستام میگن از مد افتاده،یه نیم ست مدل جدید تر بگیر،نظر شما چیه؟؟

انشاءالله میخرین عزیزم

قربونت 

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰