2777
2789
عنوان

هرکی هر سوالی راجب قانون جذب داره بپرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 36 پست
من اوایل کار کردم...چیز زیادی نمیدونستم فقط حس خوب...شمردن...نوشتن و اینا در حد خودم انجام دادم. بعد ...

بخاطر اینکه باور نداشتی و چیزای منفی جذب کردی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

چرا بعضی وقتا اونی میشه که حتی فکر شم نمیکردیم؟

یعنی دقیقا برعکس

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخوام یه مغازه پوشاکی ولی با درامد با تویه محله خودمون داشته باشم و خودمو به شوهرم و بقیه ثابت کنم ولی نمیدونم چطور؟باید چیکار کنم،از کجا شروع کنم؟ چیکاری نباید انجام بدم تاسدم شه؟

من میخوام یه مغازه پوشاکی ولی با درامد با تویه محله خودمون داشته باشم و خودمو به شوهرم و بقیه ثابت ک ...

بچها اونایی ک شروع کردن و فقط سوال دارن بگن ع اول بخام برا همتون بگم خیلی طول میکشع شرمنده

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
چرا بعضی وقتا اونی میشه که حتی فکر شم نمیکردیم؟ یعنی دقیقا برعکس

بخاطر اینکه مثلا شما میترسی از اینکه فقیر بشی و همش در تلاشی پول در بیاری ولی همراه با اون ب فقیری و بی پولی فکر میکنی واسه همینه ک اتفاق میوفته

من دوس دارم مامان بابام برا تولدم ک حدود 42 43 روز دیگ ویولن بخرن چیکا کنم  چجوری جذبش کنم 😂& ...

عزیزم برو تو گوگل بزن مراحل هس من فقط اگه سوالی در مورد مراحل دارید جواب میدم چون اونطوری طولانیه

من خیلی خوش بینم ب اینکه کنکور قبول میشم یه حسی هس میگه حتما قبول میشم و کلا مثبت فک میکنم ولی درس ن ...

اگه باور داشته باشی و تجسم خلاق بکنی بله حتمن

منم میخوام ی چی بخرم ک بقیه مخالفن چجوری جذبش کنم

عزیزم تو گوگل بزن مراحل هست من فقط اگه سوالی راجب مراحل داشته باشین جواب میدم چون اونجوری خیلی طولانیه

اگه باور داشته باشی و تجسم خلاق بکنی بله حتمن

باور دارم همش تو خیالم تجسمش میکنم ک بله معلم شدم این تیپ و زدم با شاگردام درد و دل میکنم 😐و کلی چیزای دیگهحتی از همین الان حقوقمو خرج کردم

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
عزیزم میشه مختصر بگی اول باید چیکار کنم اول ذهن پاکسازی کنم بعد خواسته هارو کاغذ بنویسم تجسم کنم و ...

اول باید ذهنت رو ع چیزای منفی پاک سازی کنی بعد درخواست کنی بعد جذب و بعد رها سازی

باور دارم همش تو خیالم تجسمش میکنم ک بله معلم شدم این تیپ و زدم با شاگردام درد و دل میکنم 😐و کلی چی ...

بله حتمن میرسی

بله حتمن میرسی

ایییی خداکنه😍😍😍الان کمتر تجسم میکنم 

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
میشه بگی برا اینکه شوهرمو جذب کنم بیاد اشتی باید چیکار کنم؟؟

عزیزم مراحل داخل گوگل هست من بخوام اینجا توضیح بدم خیلی میشه فقط اگه سوالی راجب مراحل داربد جواب میدم

ایییی خداکنه😍😍😍الان کمتر تجسم میکنم 

هر چی بیشتر تجسم کنی نزدیک تر میشی و زودتر ب خواستت میرسی