2777
2789

پسرم یه سالشه و از یکشنبه شب تب کرد و از صبح اش گلاب به روتون اسهال استفراغ و با دارو استفراغش خوب شده و ولی هم چنان اسهاله

دوبار دکتر بردم بی فایده بود برا اسهال ....

یکی میگه دور از جونش کرونا داره.

یکی میکه رودل کرده.

یکی میگه مسموم شده.

یکی میگه گرما زده شده.....

دکترم که هیچکدومو قبول نداره و هر دفعه کلی دارو داده

خدایا خودت تو اوج ناامیدی امیدوارم کردی😊😊😊خدا خودت نگهدارش باش🙏🙏🙏

ببرش بیمارستان

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم‌اسهال و استفراغ برا بچه خطرناکه ببرش پیش فوق تخصص

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا
راش پوستی داره ؟ زبانش و لب هاش سرخ و متورم شدن ؟

نه .فقط الان اسهال اذیتش میکنه.و اصلا لب به غذا نمیزنه

برا اسهالش چی داده؟؟

او ار اس و یه شیر خشک.یه کپسول که گفت توشو بریزم تو ماست پروبیوتیک بدم که پسرم فقط او ار اس و میخوره

پسر دایی منم ۲ سالشه همینجوری شده دکتر گفته ویروس جدیده

واقعا؟؟اونم هیچی نمیخوره؟؟خوب شده الان؟؟