2777
2789
عنوان

خانم تهرانی عزیز

111 بازدید | 13 پست

خانم# تهرانی

بنده تاپیکی برای رفع شبهه هایی که در تاپیک های متعدد در مورد تبعیض زن و مرد در اسلام زدم و خیلی علمی داشت جلو می رفت 

علتی برای تعطیل شدنش پیدا نکردم 

چرا تعطیل شد؟ 

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  

چون کلا با اسلام مشکل دارن!!!خودشونم نمیدونن چرا!!!!فقط میخان مخالف باشن!!!

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

واقعا مشکلی درون تاپیک نبود 

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  

آره منم بودم تو تاپیک به نظرم کم میارن تعطیل میکنن و جواب های منطقی رو نمیتونن قبول کنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چون کلا با اسلام مشکل دارن!!!خودشونم نمیدونن چرا!!!!فقط میخان مخالف باشن!!!

متاسفانه بعضی افراد مثل طوطی چیز هایی که شنیدن رو مدام تکرار میکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چیشد

هیچی ظاهرا مباحثه علمی مذهبی در این سایت مورد پسند واقع نمی شه و  متاسفانه همیشه باید خانم ها در مسائل خاله زنکی بمانند 

اصلا به این موضوع که مادران باید آگاه باشند توجه نمی کنند

دقیقا.بدون اینکه ذره ای فکر کنن یا تحقیق کنن...

❤روز قدس ❤روزی است که باید به همه ابرقدرت ها هشدار بدهیم که اسلام دیگر تحت سیطره شما به واسطه عمّال خبیث شما، واقع نخواهد شد. روز قدس روز حیات اسلام است. باید مسلمین به هوش بیایند. باید بفهمند قدرتی را که مسلمین دارند».القدس لنا🌷

و ای کاش از جای درستی می شنیدند 🤦‍♀️

این اولین بار نیس که این اتفاق میوفته موضوع تاپیک هیچ اشکالی نداره و خیلی منطقی و علمی و با دلیل میره جلو

این وسط یه عده انسان نامحترم توهین می کنند و تاپیک تعطیل میشه 

بهتر نیس اون یه عده رو تعلیق کنید؟ 

واقعا مشکلی درون تاپیک نبود 

سلام بحث مذهبی سیاسی عقیدتی اسلام شیعه سنی حجاب دین تو سایت ممنوع هست

خوب جلو نمیرفت کلی پستهای ضد دین گزارش خورده بود

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عرض سلام و خسته نباشید 

بحث سیاسی نبود صرفا مذهبی بود 

به جای تعطیلی تاپیک اون پست هایی که گزارش خورده بود حذف می شد بهتر نبود؟ 

اینکه بحث حجاب و شیعه و سنی ممنوع هس مشکلی نیس اما اگه ممنوع هس از همون اول جلوش رو بگیرین نه زمانی که کلی شبهه وارد شده و هنوز پاسخ داده نشده تاپیک تعطیل بشه این درست نیس

درثانی اگر کلا تاپیک مذهبی نمیشه زد از بین عنوان ها و تالار ها باید گفتگوی مذهبی حذف بشه

ممنونم پاسخگویی تون