منو جاریم بچه هامون یه سال فرقشونه بچه اون خیلی بی ادبه و اذیت میکنه اما دخترم خیلی ارومه همیشه دخترش دخترمو اذیت میکنه و اونم تاحالا چندباری داد زده سره دخترم منم با اینکه ناراحت شدم چیزی ب رو نیاورم تا اینکه چند شب پیش ب مادرشوهرم گفتم ک بار دیگه سر دخترم داد بزنه میکوبم تو دهنش البته خیلی اروم و شمرده گفتم ک بعش برنخوره از اونجایی ک مادرشوهرم اونا رو بیشتر دوس داره بدش اومد منم چون شوهرم محل کارش دوره مجبورم برم خونشون،این چندروزی ک بهش گفتم خیلی بد رفتاری میکنه منم بهم برمیخوره واقعا،چیکارش کنم؟ایا تقصیر منه ک گفتم کسی سر بچم داد نزنه؟
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به جای گفتن به مادر شوهرت باید با خود جاریت صحبت میکردی
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
بگواذیت میشی اگرم مجبوری یه جوری نزدیک کن خودتو به مادر شوهرت بگومنظوری نداشتم مادرم دیگه ناراحت میشم وقتی به کسی میگی قربونت برم توکه قربونش نمیشی ولی طرفوخوشحال میکنی ازجادوی کلام غافل نشوبازبون ماروازسوراخ بکش بیرون بزارهم هواتو داشته باشن هم پیش شوهرتعریف بکنن
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم
اصلا درک و شعور نداره جاریم گفتم الان داد و بیداد میکنه و میشم مقصر
منم بچه برادرشوهرم بود خیلی بد بچه منو میزد میدونم کار خوب نکرردم ولی منم به بچم گفتم بزنش وقتی اون میزد مامانش الکی میومد میگفت نزد یه جوری بچه رو میگرفت مثلا داره جداشون میکنه باورتون میشه من روش اون انجام دادم اخه بچه ۳ ۴ ساله چه جوری داره که نمتونس بکشش کنار الکی ادا در میکرد من همین کارو کردم بیشعور بود الان دیگه کلا میدونه دسش رو شده واسم تا بچه اش دس بلند میکنه بزنه میدوه میگیرتش 😒
خدایا به امد تو با وزن ۶۸ کیلو شروع کردم(۸تیرماه🙈وزن های که موفق شدم 💢وزن۶۷💢 وزن ۶۵🔶