2777
2789

تو کلیپ دیدم اموزش چاپ عکس رو فنجان‌ . اومدم عکسو با چسب چسبوندم رو لیوان😎 ۲۰ دقیقه با اتو هی گذاشتم رو عکسه دستم تمام خسته شد 😥 لحظه شماری کردم تا تموم شد وقتی ۲۰ دیقه تموم شد با افتخار عکسو برداشتم دیرین دیریننننننن فنجانه از قبل سفیدتر بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کثافت عکسه تکون نخورده بود بیشور 

دل میرود ز دستم❤...صاحبدلان خدا را 🤲🏻                               دردا که راز پنهان😔.....خواهد شد آشکارا...🍃🌻حافظ💛   ‌‌‌          

اون غلط کرد تو ببخشش

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون غلط کرد تو ببخشش

بخدا تو تصوراتم تو زندگی آینده م بوفه مو پر کرده بودم از این فنجان های عکس روش چاپ کردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 رید ب تصوراتم و خیالپردازی هام😁😁😁

دل میرود ز دستم❤...صاحبدلان خدا را 🤲🏻                               دردا که راز پنهان😔.....خواهد شد آشکارا...🍃🌻حافظ💛   ‌‌‌          
واقعا هر چی تو این‌کلیپا نشون میده و آدم جو گیر میشه میره انجامشون میده در نمیاد

😂😂😂😂اره بخدا

دمش گرم...عکسه رو میگم🤣

خدایی فنجونه دااااغ شده بود این بی بخار تکون نخورد😂

من با اتوندیدم،اما چسب چوب بیشترجولب میده منم با چسب خیبی دیدم رو شیشه رو گلدون روفنجون،روقاب گوشی

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
من میدونم تو دیگه اون آدم سابق نمیشی😕

من کمرم شکست وقتی فنجون سفیدو دیدم😢😢 منو تصور کنید همچین با افتخار عکس ورداشتم😁😁😁😁😁

من کمرم شکست وقتی فنجون سفیدو دیدم😢😢 منو تصور کنید همچین با افتخار عکس ورداشتم😁😁😁😁😁

😂😂😂😂😂

میشه برای نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستین😊        انشالله همه منتظرا دامنشون به زودی زود سبز بشه😔😔
من میدونم تو دیگه اون آدم سابق نمیشی😕

تازه خودم  اتو دستمبود میخواستم زنداداشمو صدا کنم ی کاسه آب بیاره عکس ک چاپ شد بزارمش تو کاسه ی اب 😂😂😂 خداروشکر کسی از این فاجعه مطلع نشد😁🤤🤤🤤🤤🤤