2777
2789
عنوان

نگاه های آدما چرا اینجوریه؟

296 بازدید | 26 پست
من معمولا تنها میرم بیرون حالا واسه خریدی چیزی 

امروز عصرمیه مانتو کوتاه زرد پوشیدم و داشتم قدم میزدم

خیابونم شلوغ بود

همینجوری میرفتم ک یه موتوری سرعتشو کم کرد و زل زد بهم عینه آدم ندیده ها و هی میومد باهام

هیچی هم نمی گفت منم به رو خودم نیاوردم 

تند تند رفتم و گوشیمو درآوردم الکی حرف زدن ک سلام بابا و اینا..

تا بعد چندتا خیابون بالاتر خودش رفت دیگ

ینی اون چند لحظه تا برسم خونه انقدر بدم میومد از خودم ک حد نداره

خیلی حالمو گرفت

منم امروز از خونه خواهرم اومدم همسایه شون خیلی هیزههه منم اعصابم خورد بود اینم هی نگاه میکرد گفتم هیز چندش رد شدم

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه آدما رو که نمیشه تغییر داد فوقش اینه که شما اگه خیلی بدت میاد مانتو کوتاه زرد نپوش و تنهایی بری بیرون

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
به مانتوت نیست کلا مردا هیز شدن من تیپ معمولی هم بزنم بازم ازین عوضیا هست

اره بخدا من شده چادر پوشیدم ارایشم نداشتم دوتا مرد هیز افتادن دنبالم خاک برسرشون 

اعتقادات هرکسی مثل مسواکشه🙃 خواهشا تو حلق بقیه نکنیدش 😏