2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنین دیگه دیوونه شدم

72 بازدید | 7 پست

درست۱۵روز پیش یه خوابی دیدم 

که یکی توخواب بهم گفت ۱ماه دیگه شوهرت دیگه زنده نیست دارم میمیرم دیگه ازفکر یکم پیشم شوهرم بم گفت میدونی موقعی ک کسی بخواد بمیره دلش یامیگیره با بدخلقی میکنه یا خیلی خیلی شاد میشه 

منم دلم گرفته دیگه نتونستم خودمونگه دارم نشستم گریه کردم ،چ کنم بنطرتون اکثرا هم خوابام واقعیت داره میترسم خیلی میترسم ب شوهرمم نگفتم که میترسه

اونروزی که اونخوابو دیدم صبحش باشوهرم دعوام شده بود ومن ناراحتش کرده بودم 

برو برای آب تعریف کن بعدم صلوات بفرست اب رو بریز بره

خوابه دیگه این چه فکرایی خواهر من اخه

هیچی هم نباشه عمیق و پرقدرت داری بهش فکر میکنی خدای نکرده یه طوری هم میشه🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که اینجوری دلم اروم بشه

حتما همینه عزیزدلم 

دورکن از خودت انرژی بد رو 

فکر اینو کن فردا پاشی یه آبگوشت مشتی بار بزاری کنار همسر بخورین و گل بگین گل بشنوین کلی صفاداری کنین🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱