بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ..چندنفر از دوستان من استفاده کردن خیلی راضی بودن و یکیشون سه بسته ۳۰ عددی اون رو استفاده کرده بود و سی کیلو لاغر شده بود و گفت هیچ مشکلی نداشته... بخاطر همین من هم یک بسته خریدم از همون جایی که خریده بودن ولی چون من ناراحتی قلبی داشتم فقط دوتا از قرص ها رو خوردم و بخاطر کافئین بالاش و تداخل با داروهام بهم دکتر اجازه نداد مصرف کنم ..اگر خواستید به من بگید..چون گلوریای اصل هم هست
بله من استفاده کردم واقعا ۸ کیلو وزن کم کردم واقعا راضی بودم البته الان هم بازم دارم مصرف میکنم و اصلا برگشت نداره...من از آقای محمدی کمک گرفتم و این محصول و بهم معرفی کرد..پیج اینستاشم اینه
سلام من روز سوم مصرف قرص لاغریم هست.چون قبلا تجربه نداشتم روز اول بلوبری پیشنهاد شد که دوزش کمتر بود ولی تاثیر زیادی رو من نداشت و روز دوم و سوم قرص گلوریا مصرف کردم.دوستان یسری چیزا تلقینه.من کم خولبی نداشتم اصلا شاید برا کسی ک شبا زود بخوابه مشکل کم خوابی به چشم بیاد.فقط عطش دارید که باید اب زیادی مصرف کنید حتما و اینکه سعی کنید صبحانه مفصل بخورید چرب نباشه بهتره چون یسریا ممکنه حالت تهوع بگیرن بقیشم سعی کنید مایعات و میوه جات مصرف کنید.خلاصه سعی کنید تعداد کپسول سی تاس یه سی روزو سختی بدید و نتیجه بگیرید.در ضمن اگر همراه باخوردن این قرص فعالیتم داشته باشید واقعا تاثیرش بیشتره.و قرصای لاغری رو بدن هرکس یجوره ممکنه به یکی بشینه به یکی نه.رو یکی تاثیر بزاره رو یکی نه.من برای خودم خیلی تاثیر زیادی ندیدم ولی کسی ک خیلی پر خوره حتما اشتهاشو جمع میکنه.من توی این دو سه روز یه کیلو کم کردم.ادامه نتیجشم در اینده حتما میگم.درضمن من از اشنا خریداری کردم معرفی نمیکنم ولی سعی کنید از جای معتبر بخرید که به مشکل نخورید
سلام من چند روز پیش قرص گلوریا به دستم رسید بعد از استفاده پیش از حد اثر داشت و این منو ترسوند و به دنبال دلیل بودم که دیدم دقیقا 6 روز پیش وزارت بهداشت این قرص را غیر مجاز تایید کرده و گفته شده ک توش از مواد آمفیتامین یا همون شیشه استفاده شده بعد از دیدن این خبر به سایت اصلی گلوریا ک توش کد ریجستری زده بودم رفتم و دنبال شماره بودم ک متوجه شدم شماره گزاشته شده یک شماره مجازی فیکه ک اصلا برای اسپانیا نیست و کانادا بود و همش فیک بود چون من اون شماره رو چک کردم و به این نتیجه رسیدم ک همه چی الکیههههههههههه و این قرص در ایران درست شده مراقب باشید لطفاااااا نخرید این محصولو🙏🙏🙏🙏