2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 29 پست
اول میرفتم خواهرم وجر میدادم  بعدم تملم حق وحقوقم رو میگرفتم  یک تف هم تو صورت اون نامرد ...

این کاریع که مادرت بایدبکنه

یِ جاییٖ خودَمُ جاگُذاشْتَمْ کِ حتّیٰ اونْجارَمْ گُمْ کَرْدَمْ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره 😔درسته مامانم میگه میخوام ازشون شکایت کنم بنظرتون میشه؟

از اونا نمیشه 

اما از شوهرش واسه مهریه ونفقه بره شکایت کنه 

اونا رو فقط باید با دست های خودش پاره کنه 🤭

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
اول میرفتم خواهرم وجر میدادم  بعدم تملم حق وحقوقم رو میگرفتم  یک تف هم تو صورت اون نامرد ...

اره مامانمم همین رو میگ اما میگ صبر کنید ی مدت چون مامانم قصد داره از ایشون باردار شه تا حساب کار بیاد سره جاش میگ اگ حامله شم حق و حقمو میدع چون این ناپدری من خعلی آدم توصیه حتی مامانم فهمیده بود خیانت میکن ب ما گفتش برین بیرون از خونم گوشیاتونو بزارید لباساتونو حق ندارین ببرین

از اونا نمیشه  اما از شوهرش واسه مهریه ونفقه بره شکایت کنه  اونا رو فقط باید با دست های ...

اها درسته مشکل اینجاس داییمم فهمیده زنش اینکارو کرده اما میگ من ب زنم اعتماد دارم شوهر اون اینکارو کرده مام دنبال مدرکیم ک ثابت کنه اونم کرم داشته ک اینکارو کرده 

اره مامانمم همین رو میگ اما میگ صبر کنید ی مدت چون مامانم قصد داره از ایشون باردار شه تا حساب کار بی ...

وا به چه قیمتی 

یک بچه بدبخت شه که مامانت به حقوقش برسه 

واقعا تو مخ من نمیگنجه 😔

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
اها درسته مشکل اینجاس داییمم فهمیده زنش اینکارو کرده اما میگ من ب زنم اعتماد دارم شوهر اون اینکارو ک ...

با ارز پوزش 

اما چه دایی خنگی داری 

چه کلاه به سر چه سر به کلاه 

جفتش یکیه بالاخره یک رابطه بوده 

ورابطه یک نفره نمیشه یکی نخ میده اون یکی میگیره 

فرق نمیکنه که زنش نخ داده یانه 

اگه زن خوبی بود نباید نخ رو میگرفت ☹

نمیخواد ک نگه داره می‌خواد بگ من بچه دارم حق و حقوقمو بده تا بندازمش

آهان 😎

با ارز پوزش  اما چه دایی خنگی داری  چه کلاه به سر چه سر به کلاه  جفتش یکیه بالاخره ...

واقعا داییم خیلی سادس خیلییی هممونم میدونیم مامانم گف زندگیمو خراب کردن منم زندگیشونو خراب میکنم

با این کار بنظرت ب جایی میتون برسه؟

نمیدونم بخدا تجربه ندارم 

اما الان انقد آزمایش واینا هست که دروغ گفتن 

واسه حاملگی سخته 

نمیدونم بخدا تجربه ندارم  اما الان انقد آزمایش واینا هست که دروغ گفتن  واسه حاملگی سخته& ...

ن واقعا می‌خواد حامله ش فک کنم الانم شده ک بتونه ابروی اینو اینطوری ببره بگ من حامله ام و این داره ب من خیانت میکن