همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
اول میرفتم خواهرم وجر میدادم بعدم تملم حق وحقوقم رو میگرفتم یک تف هم تو صورت اون نامرد ...
اره مامانمم همین رو میگ اما میگ صبر کنید ی مدت چون مامانم قصد داره از ایشون باردار شه تا حساب کار بیاد سره جاش میگ اگ حامله شم حق و حقمو میدع چون این ناپدری من خعلی آدم توصیه حتی مامانم فهمیده بود خیانت میکن ب ما گفتش برین بیرون از خونم گوشیاتونو بزارید لباساتونو حق ندارین ببرین
از اونا نمیشه اما از شوهرش واسه مهریه ونفقه بره شکایت کنه اونا رو فقط باید با دست های ...
اها درسته مشکل اینجاس داییمم فهمیده زنش اینکارو کرده اما میگ من ب زنم اعتماد دارم شوهر اون اینکارو کرده مام دنبال مدرکیم ک ثابت کنه اونم کرم داشته ک اینکارو کرده
اره مامانمم همین رو میگ اما میگ صبر کنید ی مدت چون مامانم قصد داره از ایشون باردار شه تا حساب کار بی ...
وا به چه قیمتی
یک بچه بدبخت شه که مامانت به حقوقش برسه
واقعا تو مخ من نمیگنجه 😔
همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
اها درسته مشکل اینجاس داییمم فهمیده زنش اینکارو کرده اما میگ من ب زنم اعتماد دارم شوهر اون اینکارو ک ...
با ارز پوزش
اما چه دایی خنگی داری
چه کلاه به سر چه سر به کلاه
جفتش یکیه بالاخره یک رابطه بوده
ورابطه یک نفره نمیشه یکی نخ میده اون یکی میگیره
فرق نمیکنه که زنش نخ داده یانه
اگه زن خوبی بود نباید نخ رو میگرفت ☹
نمیخواد ک نگه داره میخواد بگ من بچه دارم حق و حقوقمو بده تا بندازمش
آهان 😎