2777
2789
عنوان

داستان زندگی . خوندین دعا کنین 😔

181 بازدید | 17 پست

حالم خیلی بده 

تنها داییم که خیلی بهش وابسته بودم تصادف کرده

وقتی بچه اولش به دنیا اومد آهن افتاد روی پای بچش پاهاش شکست

وقتی پاهاشو گچ گرفتن نگو دکتره یادش رفته پنبه بذاره زیر گچش ، طفل معصوم پاهاش سوخته زیر اون گچ بعده چهل روز فهمیدن 

گچشو باز کردن دیدن پاهاش کامل سوخته جای اون سوختگی هنوزم که هنوزه روی پاهاشه

چند سال بعد بچه دومش به دنیا اومد ولی تو شکم مادر لگنش شکسته بود بمیرم براش 

داییم در به در دنبال دکتر بود واسش 

دیشب رفته پول بکشه از بانک نصفه شب ، خیابونا خلوت ، فرداش قرار بوده بره تهران واسه عمل بچه دومش بمیرم براش

وسط خیابون یه ماشین بهش زده و در رفته

پای داییم خورد شده کامل الهی مه بومه نذرد خالو نازارگم 😭😭 امام رضا مه بکیده صدقد 😭😭

توروخدا واسش دعا کنید شنبه عمل داره 

هرکی دعا کرد کامنت کنه واسش صلوات بفرستم 😭😭😭

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهش رحم كنن😔

قربوني كنيد تا رفع بلا بشه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
انشاالله خدا شفاش بده هم خودشو هم بچشو...ولی داستان چیه که همشون مشکل پا دارم؟ قسم خورده نیست؟

نمیدونم 

قسم خورده یعنی چی

واااای چ دایی خوبی داری ک انقد دوسش داری.من ک حتی سلامم نمیدیم بهم.

از بچگی تا الان وابستشم دارم میمیرم براش

بیچاره دلم براشون سوخت  به حق امام جواد،خدا شفای عاجل بهشون بده  براشون آیة الکرسی میخون ...

دست گلت درد نکنه مهربون 😭

از بچگی تا الان وابستشم دارم میمیرم براش

یک دایی منم دوساله مث ی نوزاد فقد افتاده روتخت.ن حرفی ن خنده ای.فقد میتونه گریه چنه.حرفم نمیتونه بزنه.عزیزم شمام برا دایی من دعا کن.ی دوقلو کوچیک داشت ک اینجوری شد.خدا انشاللاه داییتو کمک کنه از همه مشکلاتو بدبختیاش.برا دایی منم دعا کن.ممنون😖

ندانم گرا....