2777
2789
عنوان

اتفاق بدی برام افتاد

393 بازدید | 22 پست

چند روز پیش که از بیرون اومدم لباسامو درآوردم رفتم حموم قبلش با گوشیم ب شوهرم گفتم که رسیدم خونه چون دستام کثیف بود نخاستم به تلفن خونه دست بزنم حرف زدم گذاشتم رو همون لباسا اومدنی از حموم چن تا لباس دیگه گذاشتم رو همون لباسا و انداختم لباسشویی دیدم لباس شویی صدا میده ولی نفهمیدم چرا یعنی مشغول خشک کردن موهام بودم دنبال گوشی بودم ک بزنم ب شارژ دیدم نیست انداخته بودم تو ماشین🥺😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😮😬

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

نابود شد؟ 🥶🥶🥶

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨