2777
2789
عنوان

اهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 234 پست
هوار هوار یاهوار یارُم میایه

😂😂

هیچکس دیگه باقیه این روزاشم میگذره میره 

واقعی اومدی اما علکی بودی 

دنبال مادیات و آهن و پولی

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ترسم ای مرگ تو نیایی و من پیر شوم آنقدر زنده بمانم که ز جان سیر شوم

ماییم که یادمون رفته 

واسه کسی مهم نی حالمون بده شه 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
😂😂 هیچکس دیگه باقیه این روزاشم میگذره میره  واقعی اومدی اما علکی بودی  دنبال مادیات و ...

یه دل میگه برم برم

یه دلم میگه نرم نرم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
آبجی به خدا شعر دونیم تخلیه شد دیگه    

خخخخ اوکی منم😂😂

بسه دیگه 😂😂

خوش گذشت فعلا 👌

یه دل میگه برم برم یه دلم میگه نرم نرم

ما جاییم که آسمون هست 

ولی واسه پرواز شده بالمون بسته

ما جاییم که آسمون هست  ولی واسه پرواز شده بالمون بسته

هالالالای لالای لالا لای لای

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
هالالالای لالای لالا لای لای

😂😂😂