2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم😔😔😔😔

413 بازدید | 14 پست

سلام.من خیلی وقته دارم به طلاق فکر میکنم تقریبا دوساله اما نه شوهرم طلاق میده نه خانوادم میزارن.نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از این زندگی هیچ کدومشون برای من ارزشی قائل نیستن به خودشون فقط اهمیت میدن چون هیچ چاره ندارم الکی دارم فقط زندگی میکنم اما دیگه نمیتونم چراباید من اینجوری باشم اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم تا همین دقایق پیش داشتم بخاطر همین موضوع که تو زندگی خودمم نقش اول نیستم، گریه زاری میکردم  الان بهترم.  از خودت فرصت حرف زدن با یه متخصص و نگیر.الان که دیگه مشاوره قبل طلاق اجباریه.بیست جلسه هزینه کن.فکر کن داری پول دادگاه و تمبر و وکیل میدی

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
مشکلت چیه؟

کارایی ازهمسرم دیدم که باعث تنفرم شد چندبار مشاوره رفتم اما بیفایده بود.به خانوادم گفتم چیکارا کرده اما اول یکم برحورد کردن ولی بعدش اشتباهات خودمو کوبیدن تو سرم وگفتن خودت خواستی ازدواج کنی 

عزیزم اگر واقعا مشکلی هست و ادامه دادن منطقی نیست این کار رو انجام بده، بعضی وقت ها ادم ادم از زندگی ...

نمیتونم تحمل کنم اصلا حتی وقتی بهش نگاه میکنم حالم بدمیشه اما به روی خودم نمیارم

کارایی ازهمسرم دیدم که باعث تنفرم شد چندبار مشاوره رفتم اما بیفایده بود.به خانوادم گفتم چیکارا کرده ...

قبل اینکه بچه دارشی مشکل و حل کن عزیزم یا تمومش کن چون چندسال دیگه با یه بچه دیگه واقعا سخت میشه چه زندگی کردن چه جدا شدن

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
من هم تا همین دقایق پیش داشتم بخاطر همین موضوع که تو زندگی خودمم نقش اول نیستم، گریه زاری میکردم &nb ...

آره میخوایم بریم مشاور اول که اصلا قبول نمیکرد الان به زور قبول کرده اما میدونم مشاور هرچی بگه ام انجام نمیده.دیگه دلم این زندگی عرو نمیخواد دوست دارم بمیرم

آره میخوایم بریم مشاور اول که اصلا قبول نمیکرد الان به زور قبول کرده اما میدونم مشاور هرچی بگه ام ان ...

حداقل تکلیفت با خودت مشخصه که تمام تلاشت و کردی.از سر احساسات و فشار و لجبازی تصمیم نگرفتی.

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
قبل اینکه بچه دارشی مشکل و حل کن عزیزم یا تمومش کن چون چندسال دیگه با یه بچه دیگه واقعا سخت میشه چه ...

دارم سعیمو میکنم اما واقعا کدوم خانواده ای بدون اینکه تکلیف دخترش معلوم باسه میگه بچه ام بیار😑😑😑😑😑

حداقل تکلیفت با خودت مشخصه که تمام تلاشت و کردی.از سر احساسات و فشار و لجبازی تصمیم نگرفتی.

نه واقعا خیلی فکر کردم هرجوری خواستم نتونستم کاراشو فراموش کنم اما وقتی هیچ کسی حرفمو نمیفهمه نمیتونم کاری کنم فقط موندم خودمو فکرام