سلام.من خیلی وقته دارم به طلاق فکر میکنم تقریبا دوساله اما نه شوهرم طلاق میده نه خانوادم میزارن.نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از این زندگی هیچ کدومشون برای من ارزشی قائل نیستن به خودشون فقط اهمیت میدن چون هیچ چاره ندارم الکی دارم فقط زندگی میکنم اما دیگه نمیتونم چراباید من اینجوری باشم اخه
من هم تا همین دقایق پیش داشتم بخاطر همین موضوع که تو زندگی خودمم نقش اول نیستم، گریه زاری میکردم الان بهترم. از خودت فرصت حرف زدن با یه متخصص و نگیر.الان که دیگه مشاوره قبل طلاق اجباریه.بیست جلسه هزینه کن.فکر کن داری پول دادگاه و تمبر و وکیل میدی
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
کارایی ازهمسرم دیدم که باعث تنفرم شد چندبار مشاوره رفتم اما بیفایده بود.به خانوادم گفتم چیکارا کرده اما اول یکم برحورد کردن ولی بعدش اشتباهات خودمو کوبیدن تو سرم وگفتن خودت خواستی ازدواج کنی
من هم تا همین دقایق پیش داشتم بخاطر همین موضوع که تو زندگی خودمم نقش اول نیستم، گریه زاری میکردم &nb ...
آره میخوایم بریم مشاور اول که اصلا قبول نمیکرد الان به زور قبول کرده اما میدونم مشاور هرچی بگه ام انجام نمیده.دیگه دلم این زندگی عرو نمیخواد دوست دارم بمیرم
آره میخوایم بریم مشاور اول که اصلا قبول نمیکرد الان به زور قبول کرده اما میدونم مشاور هرچی بگه ام ان ...
حداقل تکلیفت با خودت مشخصه که تمام تلاشت و کردی.از سر احساسات و فشار و لجبازی تصمیم نگرفتی.
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند