سلام کسایی که کنکوری هستید میشه منو توی انتخاب منابع راهنمایی کنید من همه درس هارو به جز شیمی و ریاضی جامع کنکور میکروطلایی گرفتم و برای زبان مبتکران دکتر اناری رو گرفتم خوبه یا باید تغیرش بدم اگه میشه ی راهنمایی بکنید و اینکه مشاور لازمه ؟؟ من مادر پدرم ۲۵ تومنه پول مدرسه دارن میدن دیگه پولی برای مشاور نمیمونه یعنی اگه نگیرم قبول نمیشم ؟؟ اینجا کسی رتبه برتر بوده ؟؟؟ میتونه راهنماییم کنه ؟؟ ممنون میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رتبه برتر نبودم انشالله امسال اما دوستم بودن تربت حیدریه رتبه 12 تحربی 34 بجربی 109 و 96 تجربی همکلاسی هام بودن یه دوستی سلام علیکم با رتبه دو تجربی ویک زبان سال 97 دارم هردوش یکی بود هم مدرسه ای بودن
مثلا ما سیستم مدرسه این بود خب مثلا سال 97 علی عبدالله زاده یک زبان با یک تجربی اورد میومد مدرسه بهمون مشاوره میداد و درس میداد رایگان با خودش از روابخش دو تجربی 95 اونم از مدرسه مون بود مشائره میگرفت خلاصه چرخه ای واسه همین نمیگرن بچه ها