2777
2789
عنوان

همه ی کسایی ک ب فال نیاز دارن بیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 74 پست
منم امدم هر کس فال بگیره قطعش کنم سلام

نی نی یار فدات میشع پست هایی که تا حالا گذاشتمم پاک کنید تازه فهمیدم از گوگل میشع پست خوند میشه؟ خواهشا قبلش میگفتید حالا چه گلی بسرم بگیرم من ففط تاپیکامو پاک میکردم😂

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سایت فال مجاز نداریم

نی نی یارجون پست قبلی منو جواب بدید ببینم میشه یا نه؟

قوربونت برم یکاری برام بکن ،ما همیشه گفتیم نی نی یار پنج یه تیکه ماهه

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
باشه دیگ نمیگیرم  ولی خدایی این هیچ ضرری ب هیچکی وارد نمیکنه

عزیزم سایت پر میشه از کلاهبردار های فالگیر حالا هر فالی تا می بینن تاپیک هست مجاز شده پر میشن بیایین من فال حافظ میگیرم رد خورد نداره ولی زحمت میکشم 5 بریزین میگیرم بوده ها فقط کافیه ازاد بشه همه کاربرا هم سادههههه میرن از 5 تا 300 میدن بهش طرفم بلاکش میکنه میره

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

هعی

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
نی نی یارجون پست قبلی منو جواب بدید ببینم میشه یا نه؟ قوربونت برم یکاری برام بکن ،ما همیشه گفتیم نی ...

نمیشه عزیزم حذف پست اصلا نداریم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar