الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم پلی کیستیک شدید بودم...چرا غصه میخوری؟؟؟ حالا مشکلیه که خدا جون این روزها از هر صدتازن به دویست تاشون داده...دیگه باید باهش کنار بیای..پیاده روی کن و گرمیجات بحور اگه موقعیتش رو داری برابچه دارشدن زودتر اقدام کن و توی پری حمام نرو
یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
خودمم بودم سه سال و نیم درمان الان تازه باردار شدم تازه به تو دکتر گفته بودنکسایی که باردار شدن ولی پرونده منو مستقیم میبستن میگفتن الکی وقتتو هدر نکن و برو از زندگیت استفاده کن.دلت به خودش گرم باشه به معجزه هاش
آخه پس چرا من نتیجه نمی گیرم ،وقتی مشخص نیست کی تخمک گذاری دارم بخاطر کیست
خب سیزده پری هرماه برو سونو فعالیت زیاد داشته باش و لاغر کن..از دوازده پری تا بیست پری رابطه داشته باش
یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
چجوری باردار شدی من باورم نمیشدم اینجوری شه چهار سال از ازدواجم گذشت تازه اقدام کردم اگر بخواد طول ...
برای داشتنش باید تلاش کرد نباید کوتاه بیای سخت گذشت ولی وقتی مثبت شد حس کردم انگار هیچ سختی نکشیدم ولی همراه میخوای شوهرت باید همراهت باشه پابه پات اگه میخوای تلاش کن.من همه چیو امتحان کردم همه نوع دکترم رفتم خیلی وقتا کم اوردم ولی ببین وقتی الان تو شکمم وول میخوره می ازره به کل این اذیتا وقتی فکر میکنم قراره بغلش کنم و مال خود خودمه تو دلم قند اب میشه.ارزششو داره برای داشتنش بجنگی.از خیلی چیزا گذشتم رژیم گرفتم هرروز پیاده روی کردم دارو انواع و اقسامشو خوردم