2777
2789
عنوان

چرا بعضی ادما بیشعورن

423 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها از رفتار یکی از هم کلاسیام واقعا شاکیم

دیشب حنا بندبندون هم کلاسیم بود (اینم بگم زیاد صمیمی نیستیم ) بعد اومده عکس خودشو با نامزدشو زده بود وزعیت منم گفتم زشته الان بش تبریک نگم رفتم بش زیر همون عکس تبریک گفتم همون لحظه پیامم سین شد. ولی دختره اصلا ج نداد تازشم رفت عکسو از رو وضعیت پاک کرد 

بم برخورد بنظرتون چیکار کنم ؟ضایع شدم ؟

واقعا رفتارش زشت بود زحمت نکشید پیاممو ج بده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای😂😂😂😂

از ایناس که شوهر کرده فکر کرده چه کار مهمی کرده

من جات بودم بلاکش میکردم

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

تو کار درستو انجام دادی

اون بیشعوریشو ثابت کرده

ولش کن

محلش نده

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
من هیچوقت‌نه استوری میزارم نه وضعیت چون حوصله جواب دادن ندارم😐😐 هزار نفر مث تو بهش تبریک گفتن حو ...

اینم هست 🤔

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش