بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سال دیگ کنکور دارم و میخوام رشته حقوق قبول شم میخواستم بدونم رتبه قبولی تو دانشگاه های دولتی تهران چقدر هس و اگ شمام رتبتونو با دانشگاتونو بگید ممنون میشم؟!و اینکه شغلی هس ک آینده داشته باشه؟!از نظر درآمد؟
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
من سال دیگ کنکور دارم و میخوام رشته حقوق قبول شم میخواستم بدونم رتبه قبولی تو دانشگاه های دولتی تهرا ...
من رتبه ام دو رقمی بود من دانشگاه ارم شیراز درس می خونم چون نمی خواستم از خانواده ه ام دور بشوم اگر ازمون وکالت قبول بشوی پروانه وکالت بگیری خیلی خوبه ولی امتحان وکالت خیلی قبول شدنش دشواره
من رتبه ام دو رقمی بود من دانشگاه ارم شیراز درس می خونم چون نمی خواستم از خانواده ه ام دور بشو ...
اها چ خوب بعد زمان کنکورت اینا کلاسای آموزشی و قلمچی شرکت کردین؟چجوری تست زدین و از کی شروع کردین ب خوندن و تست زدن!منم بیشتر سردفتری دوس دارم از اون اطلاعی دارین؟