نه نفهمی ولی مثلا نیاز نیست بریم سر گوشی شوهرامون کنجکاوی کنیم
زن و شوهر اصن نبايد چيز قايمكي از هم داشته باشن پس اگه اينجوري باشه بايد برا هر دو طرف صدق كنه اين موضوع نه مث شوهراي ني ني سايتي هر كاري خاستن خودشون بكنن و خانوماشون تحت سلطه شون باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من چند وقته فهمیدم دو تا از فالووینگای اینستام از شوهرشون دارن جدا میشن وقتی فهمیدم هنگ بودم مخصوصا یکیش که اینفلوئنسر هست و خیلی از زندگیش و خونوادش میگفت بعد چند روز که قضیه شورش و کتکاشو گفت الان داره درمورد خونوادش میگه که خونواده سنتی بودن و اذیتش میکردن جوری که تا سرکوچم تنها نمیذاشتن بره من فکر میکردم چه شوهر خوبی داره چه خونواده روشنفکری داره اصلا کوه باورام نابود شد
آدم نمیتونه سرشو بکنه زیر برف و خودشو به نفهمی بزنه که زندگیش خراب نشه اون وقت این دیگه اسمش زندگی نیست یه آدم نمیتونه تا آخر عمرش خودش رو گول بزنه
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
بعد که این داشت اینو تعریف میکرد یه دوست دیگه مون گفت وا شوهر منم همینه یعنی براش عادی بود این مسال ...
اه حالم بهم خورد معلومه شوهره از اون مشکل دار هاست کدوم آدم نرمالی این حرفو میزنه
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
واقعا مخصوصا کسی که اینفلوئنسره خیلی چیزارو نشون میده و تو عکر میکنی چقدر شوهر خوبی چه خانواده خوبی ولی از یه جا به بعد دیگه نتونست و تو پیجش گذاشت اصلا هنگ بودیم که شوهرش کتکش میزنه حتی جلوی خونوادش یا خونوادش انقدر درموردش سخت گیری میکردن حتی گفت دوازده سالش بوده مامانش با چاقو اومده سراغش که اگه دوباره دست از پا خطا کنی میکشمت باباتم رضابت میده اب از اب تکون نمیخوره ماهمه دهنمون باز پونده بود.جالبه هردوتا فالووینگام که علنی کردن همسرشون خارجی بود یکیش که بچه سه ماهه داشت
آره منم اولش جا خوردم خیلی بعد که تعریف کرد گفتم آخه برای چی می موند تو این زندگی
چی بگم والا بعضی ها دلایل خودشون رو دارن تو ایران زن ها محکوم به خورد شدن و حقیر شدن هستن هیچ حقی ندارن
ولی دختره الان هم جلوی خونوادش واستاده هم جلوی شوهرش چند وقت پیش که دست روش بلند کرده این زنگ زده پلیس پلیسم به مرده گفته وسایلتو جمع کن تا چند وقت حق نداری تو خونه باشی چون زنت امنیت نداره رفته هتل مرده
ولی دختره الان هم جلوی خونوادش واستاده هم جلوی شوهرش چند وقت پیش که دست روش بلند کرده این زنگ زده پل ...
آفرین به این شیر زن