اره البته این زنه امریکا زندگی میکنه اگه ایران بود نمیتونست انقد جلوی خانواده و مخصوصا شوهرش واسته
همون پس آمریکا بود تعجب کردم پلیس ایران طرف خانوم رو گرفته این جا زنگ بزنی میگن باید شاهد داشته باشید که شوهر زده و آخرش هم میشه نوش جونت که کتک خوردی بشین سر جات زندگیت رو بکن
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکرشو بکن مرده رو از خونه خودش بیرون کردن گفتن تا یه مدت حق نداری بری خونت این زنه برا خودش تو خونه ...
قانون دارن و شعور احترام به زن ما هیچ ما نگاه
با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!