2777
2789

چرا هیچکس نمیاد تجربه اشو بگه من دارم دیوونه میشم از فکر و خیال توروخدا اگر کسی مثل منه یه کم دلداریم بده،گفتن تو طر بچه دوتا کیست بزرگ و رشد پل مغزی کامل نشده ۱۷ هفته و ۵ روزم بود رفتم توروخدا کمک😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم نترس  جوابو دکترت دید چی گفت؟؟  من هفته ی آینده میرم  واقعا تجربه ای ندارم ...

والا طهماسب پور میگه نگران نباش ولی دکتر خودم میگه باید صبر کنی تا ۲۲ هفته

عزیزم زود رفتی میذاشتی 18 یا 19 هفته میرفتی .اینا چون جنین کامل نشده نمیتونن تشخیص بدن .بهد به دکتر خوب خیلی بستگی داره اصلا نگران نباش یه هفته ده روز شبر کن برو یه سونوگرافی که همه قبولش دارن 

من دیروز بخاطر همین شدای قلب که تو مطب دکتر نتونست بشتوه تا سونو گرافی مردم و زنده شدم خداروشکر یه دکتر خوب رفتم و بچه سالم بود

عزیزم زود رفتی میذاشتی 18 یا 19 هفته میرفتی .اینا چون جنین کامل نشده نمیتونن تشخیص بدن .بهد به دکتر ...

منم۱۶ هفته رفتم

ربطی نداره جنین از نظر جثه ای کوچیکتر هست ولی خب اندام های داخل و بیرون کامل شکل گرفته

سن کم رفتن سونو گرافیست ماهر میخواد

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
عزیزم زود رفتی میذاشتی 18 یا 19 هفته میرفتی .اینا چون جنین کامل نشده نمیتونن تشخیص بدن .بهد به دکتر ...

طهماسب پور کارش از همه بهتره سونو رستاک،شب و روزم شده گریه

والا طهماسب پور میگه نگران نباش ولی دکتر خودم میگه باید صبر کنی تا ۲۲ هفته

طهماسب تجربه اش زیاده 

دکترتم که گفته صبر کن 

شاید احتمالا جذب بشه یا هرچی 

پس اینقدر به خودت استرس وارد نکن عزیزم 

ان شاالله که هییییییچی نیست 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

اینکه میگم دکتر خوب مثلا واسه من یه وکتر رفتم زود نوبت بده ولی اصلا دقیق سونو نکرد آنومالی رو در حد پنج دقیقه حتی ین رو یه هفته بیشتر گفت 

بعد منم شنیدم خیلی دکترا جنین چون رشد کامل نکرده اعصای بدنش بیخودی عیب میذارن روش 

مطمین باش چیزی نیست