2777
2789
عنوان

ی سوال ذهنمو مشغول کرداه

98 بازدید | 17 پست

هنوزم مده تو عروسیا تو تالار دو دست لباس بپوشن یانه ما عروسی داریم میشع دختر دایی مادرشوهرم البته بامادرشوهرم اینا صمیمی هستن بعذ مادرشوهرم و خواهراش همه دودست لباس گرفتن همشون جوون هستنا پیر نیستن بعذ مادرشوهرم گفت همه دودست خریدن و میپوشن منم گفتم اونا شاید ولی نسبتش ب من نزدیک نیس ک دودست برای مراسمش پول لباس بدم ایا حرف بدی زدم و اینکه خز نشده این حرکت ایا

خیلی خزشده

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه چن سال پیشا ي عروسی رفتیم خاهر عروس ي چمدون لباس داشت یعنی فقط میرسوند لباس عوض می‌کرد با هر کدوم ي قری میداد و عوض می‌کرد البته اونوقت مد بود تازه همه میگفتن خوشبحال ولی الان اصلا همون ي دست عالیه