2777
2789
عنوان

کنکور

120 بازدید | 22 پست

بچه هاکسی اینجاکنکوری هست ؟

اگه هست توکلاساومشاوره های کنکوری شرکت کرده ؟بنظرتون من که خودم خیلی درس میخونم نیازی دارم اصلا؟

برم بهتره یافقط توآزموناشرکت کنم؟

واگه کسی میدونه چ رتبه ای برای روانشناسی وحقوق لازمه؟

تعداد رای : 12
نظرسنجی
بلی
7
58%
خیر
5
41%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بروبسایت کانون قلمچی یک قسمت داره کارنامه کنکور  کارنامه افرادی که پارسال قبول شدن در هر رشترو ببین عزیزم

نمیدونم از کجا پیدات شد   توجاییکه همه چی دراماتیک باشه.     فکرشم نمی کردم بشه باتو.      رابطمون انقدر رمانتیک باشه.  اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم

بستگیداره خب 

اگه درسا رو مفهومی میفهمی 

که بتونی تستارو بزنی نه نرو حتی اگه خوب باشه کلاسم وقت گذرونی و علافیه 

ولی نه اگه نمیفهمی‌ ام باید کلاس استاد خوبی بری  وگرنه بازم علافیه 

استاد خوب که میگم منظورم لزوما استاد معروف نیس

و اینکه ازمون اگه میخوای حس رقابتیت نیوفته و رتبتو ببینی برو 

وگرنه پول حروم کردنه 😐 

مشاورم باید بهت بگم بازم بستگی ب مشاور داره 

ولی اگه مشاور خوب و منطقی باشه اره خیلی کمک میکنه

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻

کلاس کنکور توی انسانی فقط واسه عربی نیازه و ریاضی بقیش نه

نمیدونم از کجا پیدات شد   توجاییکه همه چی دراماتیک باشه.     فکرشم نمی کردم بشه باتو.      رابطمون انقدر رمانتیک باشه.  اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم
خب به چه دردی میخوره؟

خودت گفتی رتبه حقوق روانشناسی و میخوای😐

انگلیسی چی یعنی بنظرت همین دوتاکافیه

انگلیسی رو خودت میتونی بنظرم بخونی

خب ببین من خودم خیلی میخونم ومیفهمم امانمیدونم چیاکی وچجوری بخونم

خب پس نیاز به مشاور داری نه کلاس 

دنبال یه مشاور خوب باش 

که تجربه داره 

نه اینا که یهو ده ساعت بی منطق برنامه میزارن‌برات

من اگر نیکم اگر بد؛ تو برو خود را باش ..😎👏🏻
اهان ببخشید☺

خاهش