2777
2789

بچها من تازه صمغ خریدم ولی انگا نمیتونم ازش درست استفاده کنم ب دستم‌میچسبه همش و کثیف کاری

البته میدونم قلقش دستم‌نیومدها

میخوام اونایی ک دارید بگید چیکار کنم ک ب دستم‌نچسبه

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 

اول با انگشتات یکم ورزش بده تا ب دستت نچسبه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم فروشنده بودم هم مصرف کننده واقعا کارش عالیه اولش سخته قلق داره یاد بگیری عالیه صمع باید نه گرم باشه نه سرد اگ دیدی گرمه بزارش کمی تو یخچال اگ دیدی سرده بزار دمای محیط خونه بعد کم بردار با دستت ورز بده یواش وبعد بزن به بدنت وبکشش همین  

من هم فروشنده بودم هم مصرف کننده واقعا کارش عالیه اولش سخته قلق داره یاد بگیری عالیه صمع باید نه گرم ...

اها ممنون عزیزم

اینجوری هم امتحانش میکنم

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 
خوبه صمغ عربی؟؟؟

اره من موم رو دردشو نمیتونم تحمل کنم ولی این دردنداره اگه ام داره خیلی خیلی کمتر از مومه

موهاام کامل میکنه منکه هنوز خیلی وقت نیس خریدم ولی راضیم

شما از کجا خریدید؟من از هر فروشگاهی میپرسم ندارن

من از پیجی ک همیشه وسیله سفارش میدم سفارش دادم واسم‌اورد

قیمتاش خوبه؟ادرس پیج رو به منم میدی عزیزم؟اتفاقا همشهریتم هستم😊

قیمتاش خیلی خوبه خدایی درسته اصل نیست وساسلش ولی همیشه کیفیتشو تضمین میکنه من ی چندتایی وسیله تاحالا سفارش دادم راضیم

من تو روبیکا دارمش ولی پیج اینستاام داره

@missbahar_shop

اگه صمغ رو تو پیج اینستاش نداشت دایرکتش پی ام بده

چون تو روبیکا گذاشته الان

اره من موم رو دردشو نمیتونم تحمل کنم ولی این دردنداره اگه ام داره خیلی خیلی کمتر از مومه موهاام کام ...

من امتحانی اول انداختم رو بازو شوهرم بیست وسه روز بعد موها در اومد وبه شدت کم شد موها بازوش عالیه 

من امتحانی اول انداختم رو بازو شوهرم بیست وسه روز بعد موها در اومد وبه شدت کم شد موها بازوش عالیه&nb ...

ایول

خداروشکر

دارم فعلا تمرین میکنم قلقش بیاد دستم

هنوزم میچسبه ب دستم ولی خیلی دیر تر از اون اول ک امتحان کردم

خیلی تعریفشو شنیدم‌منم

من خودم زیاد مویی نیستم ولی بازم حساسم

اگه اینجور ک میگی دیر رشد کنه عاالیه😍👌