2777
2789
عنوان

ملینا تاج

1034 بازدید | 14 پست

سلام دخترا من اولین باره چیزی که ملینا معرفی کرد رو سفارش دادم، به نظرتون خوب از اب در میاد یا نه، بادی اسپلشه، خیلی استرسش رو دارم، فک میکنین قابل اعتماده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بابا بلاگر به اون معروفی چیزی که زیر سوال ببرتش رو تبلیغ نمیکنه..گفتی چی سفارش دادی؟!

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓

چیزهایی که بلاگر‌ ها معرفی‌ می‌کنند رو خیلی قابل‌ اعتماد ندونید 

شما‌ بدن‌ و پوستتان با‌ اون یکی‌ نیست که

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
بادی اسپلش سفارش دادم، رنگ ابی و بنفش

من احساس میکنم حتما باید بو کنم تا بتونم بخرم!😂

یادتون باشه نوشته بودم بالغ برپنج نفر از این کاربری استفاده میکنن؟! جالب اینجاست نوشته بودم قضاوت هم نکنید.. اما خب نظر های تند وبی ادبانه خیلی دل آدمو میشکنه..لطفا هرکس کنجکاوی راجع به این چند نفر داشت بهمون پیام بده تا خیلی قشنگ براش توضیح بدیم...تا شاید از شر قضاوت های(امضات یعنی هرچی گفتم باور کنین) راحت بشیم...                                    ممنونم ازتون💓
چیزهایی که بلاگر‌ ها معرفی‌ می‌کنند رو خیلی قابل‌ اعتماد ندونید  شما‌ بدن‌ و پوستتان با‌ اون ی ...

والا من اولین باره دارم از جایی که معرفی میکنه خرید میکنم، پیش از این هم بادی اسپلش نخریده بودم، تجربه اولمه

من احساس میکنم حتما باید بو کنم تا بتونم بخرم!😂

من تا امروز اینقدرررررر عطر خریدم از دیجی کالا که که بو نکرده باشم از قبل، همه هم خدا رو هزار مرتبه شکر خوب بودن، ولی از محصولی که ملینا معرفیدکرد مطمئن نیستم