2777
2789
عنوان

چه قدر کتاب میخونید؟؟؟🤔

244 بازدید | 15 پست

نت گردی یا کتاب‌خوانی کدومش رو بیشتر انجام میدید؟؟؟؟

مزایا و معایبش چیه؟؟؟؟

اسم بهترین کتابی که خوندید چی بود؟؟؟

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا بر منتهای میل خود کامران شدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیم زیاد رمان یا کتابای خاصمیخوندم 

ولی الان اصلا تمرکز ندارم چی میخونم

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

مطالعه ی زیادی دارم ولی کتاب به ندرت میخونم و خیلی از کتاب خوندن خوشم نمیاد در واقع کم پیش میاد کتابی جذبم کنه که تا انتها بخونمش معمولا یه کتاب ۲۰۰ صفحه ای مطلب به درد بخورش ده صفحه هست و نویسنده اومده اون ده صفحه رو تو ۲۰۰ صفحه گنجونده تا اسم کتاب به خودش بگیره

کتاب معجزه صمیمیت حدودا 6 سال پیش خوندم تو انتخاب همسر و زندگی متاهلی کمکم کرد

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

معلومه کتاب خوندن بهتره

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

خوشکلا برای کوچولو هاتون کتاب بخونید تا از کوچیکی با کتاب بزرگ بشن.تحقیقات نشون داده والدینی که برای بچه هاشون کتاب میخونن در اینده فرزندان باهوش تر و با هوش اجتماعی بالاتری خواهند داشت.😊

من چون دانشگا میرم بیشتر وقتمو کتاب دانشگاه رو مبخونم ولی تقریبا در ماه یک یا دوتا کتاب رو میخونم ولی با گوشی هم زیاد نت میرم 

اخرین کتاب به فرزندی ک هزگز متولد نشد بود ....😒

من تا حالا ندیدم کسی که از  من بالاتره پشت سرم چیزی بگه !!!!!            گرفتید چیشد؟

کتاب های علمی مناسب بچه های ۱۱ تا ۱۵ سال.

مجموعه علوم ترسناک...که پر از داستان های علمی از چگونگی کشفیات هست و با زبان ساده و شیرین گفته شده.

دانشنامه علمی حیوانات...گیاهان....اختراعات و....

کتاب های قصه برای سن ۱۱ تا ۱۵

داستان های مخصوص متولدین ماه فروردین..اردیبهشت..بهمن و....

عاشق کتاب و‌ کتاب خوندنم🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱